Свет

ШОКАНТАН ВИДЕО ПРОЦУРЕО У ЈАВНОСТ: Амерички генерал открио СТРАШАН план американаца, хоће ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ!

Осим Сирије у плану су и друге државе

Доналд Трамп се хтео повући из Сирије, али то не иде када он жели већ како каже “Дубока држава” која има план да започне 3. Светски рат.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Амерички генерал Весли Кларк тврди да је америчка влада дуго планирала да сруши сиријског председника Башара ел Асада и да започну 3. Светски рат.

Према генералу Кларку, када је радио у Пентагону, видео је допис који описује како САД планира напасти седам земаља у пет година, почевши од Ирака, потом Сирије, Либанона, Либије, Сомалије, Судана и напокон Ирана.

Такође је тврдио да је ИСИС био створен од стране Обамине администрације, са ХиларИ Клинтон и “Дубоком државом” који су помогли оркестрирати нападе под “лажним заставама” у регији, све како би оправдали евентуалну инвазију на Сирију.

Транскрипт његовог интервјуа:

“Зато што сам дошао у Пентагон одмах након 11. септембра. Након 11. септембра прошао сам кроз Пентагон и видео сам секретара Румсфелда и заменика секретара Волфовица. Отишао сам доле само да бих поздравио неке људе и један од генерала ме позвао да дођем до њега.

Рекао је: “Господине, морате доћи и разговарати са мном на кратко.” Рекао сам: “Па, превише сте заузети”. Рекао је “Не, не. Донели смо одлуку о рату у Ираку.” Ово се догодило 20. септембра. Рекао сам: “Идемо у рат са Ираком? Зашто?”

Рекао је, “Не знам.” Рекао је, “Претпостављам да не знају шта даље урадити.” Рекао сам, “Јесу ли пронашли неке информације повезујући Садама са Ал-Каидом?” Рекао је, “Не, не. Ништа ново на том плану. Управо су одлучили да идемо у рат са Ираком.”

Рекао је: “Не знамо шта урадити са терористима, али имамо свакако добру војску и можемо преузети владу. Мислим да је једини алат који имате чекић, а сваки проблем мора изгледати као нокат.”

Зато сам се вратио и посетио га неколико дана касније, и тада смо бомбардовали Авганистан. Рекао сам: “Хоћемо ли још увек ићи у рат са Ираком?” Он је рекао: “Ох, горе од тога.”

Посегнуо је преко свог стола. Подигао је папир и рекао: “Управо сам то добио са врха – што значи од секретара – “данас”. Наставио је: “Ово је допис који описује како ћемо извести нападе на седам земаља у пет година, почевши од Ирака, а потом и Сирије, Либије, Сомалије, Судана и завршавајући на Ирану. “

Рекао сам: “Је ли то класификовано као тајна?” Рекао је, “Да, господине.”

Рекао сам, “Па, немојте ми то показивати.” И видео сам га пре годину дана и рекао му: “Сећате ли се тога?” Рекао је: “Господине, нисам вам показао тај допис! Нисам вам показао! “

 

Извор: Espreso.rs/ Novi svetski poredak.com