Издвајамо Србија

ТОМА ФИЛА ТВРДИ: Против Зорана не постоје докази, ово је једини начин да се открије Јеленин убица

Тома Фила (Фото: Јутјуб)

Адвокат је сигуран да постоји само једна могућност да се сазна ко је убица.

Тома Фила о случају убијене певачице.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тома Фила, један од најцењенијих српских адвоката тврди да случај убиства певачице Јелене Марјановић (33) иде ка застаревању, након што је Апелациони суд донео одлуку да решење о потврђивању оптужнице против Зорана Марјановића буде враћено на поновно одлучивање.

– Суд нема храбрости да донесе одлуку! Све се одуговлачи и иде ка застаревању. То је такозвани црногорски рецепт, да се процес одужи како би се на крају утврдило да је случај застарео – каже Фила и додаје да против Зорана Марјановића не постоје докази, без обзира на то што је у јавности дуго представљан као главни осумњичени за убиство.

Фото: Јутјуб

– Бранио сам на више од 1.000 суђења када против оптуженог није било доказа и када суд није могао да суди. Чим је Јелена убијена, изјавио сам да убицу неће открити уколико га не пронађу за 24 сата, а то и сада сматрам – тврди адвокат и додаје да ће убица бити откривен ако неко проговори!

– Овакво убиство дефинитивно није могла да изведе једна особа. Сигуран сам да ће се до убице доћи искључиво ако неко проговори. Био сам бранилац у случају у Румунији у којем се име убице једног чобана сазнало тек када је човек на самрти рекао да је извршио егзекуцију. Рекао је да не може да оде на онај свет ако не призна злочин. Док неко не одлучи да проговори, убиство певачице неће бити решено – закључио је Фила.

Апелациони суд у Београду укинуо је решење о потврђивању оптужнице против Зорана Марјановића, који се терети за свирепо убиство супруге Јелене 2. априла 2016. на насипу у Борчи, и наложио Вишем суду поновно одлучивање.

 

Извор: Курир.рс/Ало