Србија

„ВАЖИ ЗА СВЕ, ОСИМ ЗА СРБЕ“ Да ли ова скандалозна одлука показује да се спрема чистка на Косову?

Скандал! Уредба је потписана руком злочинца Рамуша Харадинаја!

Познато је да Срби већ годинама трпе разне тортуре на Косову и Метохији од стране привремених приштинских власти и албанског народа, а најновији пример показује се суочавају са нећим можда чак и горим од физичког насиља – добили су јасну поруку да за њих нема места на Косову.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, читалац „Ало!“, који је из безбедносних разлога желео да остане анониман, послао нам је уредбу и објашњење шта се догоди уколико Срби конкуришу за место у косовској полицији, која је под патронатом лажних институција самопроглашеног Косова.

– На Косову је актуелан конкурс за полицију. Током тестирања, лош је био превод са албанског на српски, а Србима је дата само трећина времена од онога колико је предвиђено у обавештењу на конкурсу. Због тога је све мања пролазност Срба – прича наш извор и додаје:

– Дошло је до побуне свих оних који не говоре или лоше говоре албански језик (Горанци, Роми, Срби, Бугари) и онда је привремена влада донела одлуку да сви који су имали преко 50 поена (на конкурсу је било предвиђено 70) због лоше пролазности и превода наставе даље фазе тестирања.

Међутим, уследило је скандалозна уредба и одлука коју је потписао лично злочинац Рамуш Харадинај, који обавља функцију премијера у самопроглашеној косовској влади.

– Уредбом је извршена дискриминација Срба, јер у тој препоруци (11/67, потписана од стране Харадинаја) стоји: „Односи се на све, сем на Србе“. Овим су прекршена правила из одредби не само тих привремених косовских институција, већ и међународног права – додаје наш читалац.

Да ли је ово јасна порука да Срби нису пожељни на територији Косова и Метохије и да им се спрема чистка уколико пре тога сами не пожеле да оду са Косова, на шта су приморани оваквим бахатим и скандалозним одлукама владе самопроглашене и лажне државе, јер им је јасно стављено до знања какво је стање ствари.

 

Извор: Alo.rs/M.Ž.