Издвајамо Србија

ВЕСТ ДАНА ЗА РАДНИКЕ! Ако радите у овим предузећима у Србији, следи вам ИСПЛАТА 350 ЕВРА ЈЕДНОКРАТНЕ ПОМОЋИ

Урбанистички завод, Ада Циганлија и Београдска тврђава, данас су такође извршила уплату. Очекује се да ће до краја године и остала јавна предузећа ту помоћ исплати запосленима

Београдска јавна предузећа исплатила су данас свим запосленима једнократну солидарну помоћ од 41.800 динара, изјавио је помоћник градоначелника Андреја Младеновић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, помоћ је исплаћена на основу Посебног колективног уговора за јавна предузећа у комуналној и стамбеној делатности који је ступио на снагу 30. августа 2018. године

– Јавна и јавно комунална предузећа потписала су са градоначелником Београда појединачне колективне уговоре којима је планирана исплата солидарне помоћи запосленима у висини од 41.800 динара тако да су Надзорни одбори предузећа и директори донели одлуке на основу којих је, дана 29.10.2018. солидарне помоћи запосленима у јавним и јавно комуналним предузећима – рекао је Младеновић.

Једнократну солидарну помоћ данас су исплатили „Београдски водовод и канализација“, „Београдске електране“, „Градска чистоћа“, ГСП „Београд“, “Зеленило Београд”, “Погребне услуге”, “Градске пијаце”, “Инфостан”, “Градско стамбено”, “Паркинг сервис”, “Београд пут”, “Ветерина Београд” и “Јавно осветлење”.

 

Извор: Srbija Danas/Beoinfo