Србија

ВУЧИЋ: Биће објављен дан, сат и минут када је Вук Јеремић ПРИМИО КАТАРСКИХ 5 МИЛИОНА ЕВРА! Он је ситан лопов у односу на Ђиласа!

Поводом Јеремићеве изјаве да није примио „катарске паре“, Вучић је рекао да ће бити објављено „тачно који дан, у који сат и који минут су му легле катарске паре“ и колико је примио пара од Хоа, односно – пет милиона евра

ИСТАНБУЛ – Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да не зна о чему Вук Јеремић прича када каже да се „иза кулиса“ воде интензивни разговори о разграничењу, али да је јасно да је реч о човеку који сам јесте углавном негде „иза кулиса“, јер је људе срамота да се виде са њим у јавности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Можда он (Јеремић) зна“, приметио је Вучић иронично и подсетио да је Јеремић исто тако пре два месеца обелоданио да је „сазнао“, ваљда исто тако „иза кулиса“, да се овог 4. новембра одржавају општи избори у Србији, да се Вучић неће видети са Ангелом Меркел, па се видео после два дана, да Владимир Путин неће да га прими, па га је примио четири дана после.

Јеремић, где год се појави, то је, каже, „иза кулиса“, не јавно, јер људе је срамота да се са њим виде негде отворено, па, он, као, зна шта они причају, али „иза кулиса“.

„Са мном нико не прича иза кулиса, причају отворено, али ме нико ништа не пита, да вам кажем право, у последњих 20 – 25 дана“, рекао је Вучић.

Како је рекао, требало је да буде нешто у Бриселу у вези са Косовом и Метохијом, али да ништа није најављено и да ће се тек видети шта ће и када бити.

Поводом Јеремићеве изјаве да није примио „катарске паре“, Вучић је рекао да ће бити објављено „тачно који дан, у који сат и који минут су му легле катарске паре“ и колико је примио пара од Хоа, односно – пет милиона евра.

„А, и он је ситан лопов у односу на Ђиласа. . . тај је 25 милиона евра прихода пријавио. Можете да мислите колико је украо, а при томе каже да је два пута некога (Шолака) видео“, додао је Вуцичх.

Како је рекао, може се замислити „колико та лопужа пара има“ када је само два пута имао потребу да види човека који му је купио зграду за скоро пет милиона евра.

„Пет милиона евра – ситница за њега“, казао је Вучић и додао да му је једну фирму продао у Бугарској, једну у Србији, укупно неких 20 – 25 милиона евра, „а можда га је једном видео“.

Како је рекао, и то око Малте је у праву Дјилас, јер то није он, него је његова директорка направила фирму са Шолаком.. .

„Да не буде он, него је његова фирма и његова директорка…“, казао је Вучић и упитао да ли неко мисли да је народ луд и блесав, те да ће на крају да се израчуна ко је шта радио за људе и ко за себе.

 

Извор: Kurir.rs / Tanjug