Издвајамо Спорт

ВУЈОШЕВИЋ ЖЕСТОКО ОПТУЖИО ВОЂУ ГРОБАРА: Узимали сте паре од играча! Уследио је Кимијев шок одговор

На промоцији књиге “Црно-бела идеологија” дошло је до вербалног обрачуна између легендарног тренера КК Партизан Душка Вујошевића и познатог вође навијача црно-белих Милоша Радисављевића Кимија.

ЈСД Партизан је у четвртак прославило 73. рођендан, а у “Дому војске” је тим поводом и промоција поменуте књиге. Причајући о Партизану, Вујошевић је подсетио и на неке не баш блиставе тренутке из скорије историје кошаркашког клуба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док је говорио о поделама међу црно-белима дошло је до жучне расправе са Радисављевићем.

– Боље да не причамо Дуле о навијачима, мајке ми моје – казао је Кими Вујошевићу кад су се дотакли теме КК Партизан из периода највећих турбуленција и подела међу „гробарима“.

Вујошевић је, међутим, инсистирао:

– Хајде да причамо. Чекај, јел треба да причам људима да су узимане паре од играча, немој да за…аваш – без длаке на језику одбрусио је Вујошевић.

Радисављевић, који сада предводи једну од три фракције Гробара, потврдио је његове речи пред многобројним гостима.

– Узимане су паре, цео живот су узимане паре, сви “гробари” тамо што су долазили су узимали паре, то ништа није спорно, то се зна, то нико не крије. Које су паре узимали? Колико? Узимали да ваде другове из затвора, да плаћају казне… – рекао је Кими.

Пребацио је Радисављевић трофејном тренеру одговорност за раскол међу Гробарима.

– Али много је важно што си ти дао легитимитет овима што су узурпирали трибину, исти су теби заболи нож у леђа и учествовали у твом терању из клуба. А ми смо оцрњени у јавности. Да тебе није било они се не би пробили како су се пробили. Мене си лично много разочарао, знају сви причу и шта се десило, ја те браним и певаћемо увек “Дуле”, али много велику ствар си урадио што си дао легимитимитет том Вучку (један од вођа са актуелног “југа”) – рекао је Радисављевић.

 

Извор: Б.О./Блиц.рс