Издвајамо Србија

ЗАЖАЛИО САМ ЗБОГ УЛОГЕ У „ЛЕПА СЕЛА ЛЕПО ГОРЕ“: Петар Божовић шокирао изјавом, а онда објаснио зашто овај филм сматра ГРЕШКОМ!

Глумац Петар Божовић открио је у телевизијском гостовању да је зажалио што је прихватио улогу у легендарном остварењу „Лепа села лепо горе“.

Наиме, он је на питање водитељке да ли се каје због неке улоге, казао:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Жао ми је што сам прихватио улогу у филму „Села горе,…“ – казао је он, не сећајући се најбоље назива филма, али је одмах потврдио да се ради о остварењу „Лепа села лепо горе“.

– Та хуља… Сви кажу да сам одлично то играо, па ми је просто криво јер сваки глумац вероватно носи делиће те улоге и онда сам се…не бих је никад више прихватио. Можда то није у складу са правилима нашег посла јер ми смо као адвокати, треба бранити све, али ја брате кад бих имао избор, не бих то више играо – рекао је Божовић, јасну алудирајући да му лик ког је тумачио није пријао.

Он у филму игра кафеџију који је током рата постао профитер и бави се мутним радњама, а посебно је упечатљива сцена у којој Божовић прича Драгану Бјелогрлићу да су војници из чете његовог најбољег друга (Халила), запалили његову кућу и убили му мајку.

 

 

Извор: Kurir.rs