Србија

АНА СЕВИЋ ПРОГОВОРИЛА после оптужби да је хтела да наплати осигурање и стопира давање крви за певача!

Фото: Јутјуб

Певачица Ана Севић је у емисији Огњена Амиџића први пут ексклузивно говорила о детаљима језиве саобраћајне несреће коју је доживео њен још увек законити супруг Дарко Лазић, и том приликом осврнула се на тренутак када је сазнала да је он имао удес

– То је било рано ујутро, Лорену сам оставила у вртићу, вратила сам се кући и кум ми је јавио да је Дарко имао удес. Прво нисмо знали шта се десило и да је стање такво какво јесте. У пар минута добила сам информацију да је критично, да је у земунској болници, да се свашта дешава и тад сам отишла у болницу – каже Ана, која није могла да дође себи када је у болници видела свог супруга.

Било је стварно страшно, највише бих волела када бих могла да избришем те слике из своје главе. Иде све на боље, хвала Богу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О Ани се ових дана свашта писало, а један од наслова који ју је шокирао и погодио јесте онај у којем се помиње да је одмах после несреће желела да наплати осигурање од осигуравајуће куће, због чега је наишла на брдо негативних критика.

– Ово је страшна ствар, страшан наслов, пре свега неистинит. Догодило се то да сам уплаћивала животно осигурање за њега и целу породицу и неких седам дана после несреће, када су ме позвали из осигуравајуће куће као његову закониту супругу, да виде шта се дешава са свим тим, добила сам информацију да од тога нема ништа. Биле су приче око тих болничких трошкова, али то не бих да делим са јавношћу – рекла је Ана и додала:

 Даркова мама ме је позвала тај дан и питала шта се дешава са тим животним осигурањем, рекла сам како стоје ствари, пренела сам те информације и то је било то.

Такође, спекулисало се и да је Ана покушала да стопира добровољно давање крви за Дарка, због чега су певачицу многи јавно осудили.

– Ово је најмонструозније што сам икада о себи прочитала. Не знам коме је био циљ да се овакве ствари објаве, не знам како да прокоментаришем овакву ствар написану. Могу само да објасним шта се десило тог дана – мислим да је то био други дан. Била сам у болници у том тренутку, када је кренуо тај спин да Дарку треба крв. Притом, писало је да Дарку треба било која крвна група. Стајала сам поред њега у шок соби, сви присутни су ми рекли да то није тачно, да има довољно јединица крви. Такође сам у разговору Даркових родитеља сазнала да може да добије крв од његовог оца и брата, и од мене, злу не требало. Кренула је паника, организовање, што је дивно, заиста предивно, али то заиста у том тренутку није било потребно. То је информација коју сам добила лицем у лице, у шок соби. Објавила сам да крв не треба и да, уколико буде била потребна, да ћу ја то прва објавити – каже Ана и додаје да је добила извињење од Даркових пријатеља, који су њену објаву погрешно схватили – каже Ана и додаје:

– Једва чекам да се Дарко пробуди да види колико је вољен, он не може ни да поима то.

Извор: Pink.rs/Informer.rs