Издвајамо Србија

АНА УЗВРАЋА УДАРАЦ ДАРКОВИМ РОДИТЕЉИМА: Стало им је само до новца! Била сам прва ту кад је Милан сазнао да му син…

Након прозивки оца Дарка Лазића, које је упутио на рачун своје бивше снаје певачице Ане Севић, она је одлучила да ствари узме у своје руке.

Фото: Јутјуб

Како сазнаје Српси телеграф, Севићка је остала у шоку након што је сазнала како је Дарков отац непрестано блати, па је решила да се са њим обрачуна, а све детаље је испричала Анина колегиница, иначе позната певачица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ана не може да верује да људи којима је подарила унуку могу такве грозоте да изговоре за њих. Ана је мени рекла: „Не знам само чиме сам овај пакао заслужила. Милан ме само пљује и код људи и код медија, а добро зна да сам ја била прва која му се нашла ту када је доживео мождани удар када је сазнао да му се син дрогира.“ – изјавила је за Српски телеграф Анина другарица.

Како наводно та иста другарица тврди, Ана јој је причала да је прва понудила финаснијску помоћ када је Милану позлило. Како даље она наводно тврди, Даркови родитељи су недавно звали Ану да јој саопште да обавести станарку стана који Лазић изнајмљује да новац директно уплаћује на њихов рачун, због чега је то Ани била потврда да је њима у овој ситуацији стало само до новца.

У прилог свему говори и потврда адвоката Ане Севић, Андрије Маринковића, који је рекао да ће водитељка покренути поступак против Лазићевих родитеља.

– Тачно је да ће Ана тужити Даркове родитеље. Као пуномоћник госпође Ане Севић, поновићу, сви који буду објављивали нетачне и непроверене информације о нашој клиенткињи биће суочени са одговарајућим судским поступцима. Тако је и у овом случају. Свако ће сносити правне последице за рушење угледа и говор мржње – рекао је Севићкин адвокат.

 

 

Извор: Српски телеграф/А.К.