Издвајамо Србија

Бака Лазићеве веренице приредила изненађење певачу, а онда открила непознате ДЕТАЉЕ!

Дарко Лазић ће добити дете са вереницом Марином Гагић, а огласила се и њена бака Живка, која му је спремила храну и однела је у болницу.

Даркова девојка, Марина Гагић, која је обелоданила свима да носи певачево дете, јуче је са својом породицом прославила Аранђеловдан, али је у поподневним сатима посетила певача. Иако он још не сме једе, она му је донела храну коју су му доктори одобрили.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Спремили смо Дарку од свега по мало, оно што највише воли, да му Марина однесе да га послужи. Не може он да једе баш као кад је скроз здрав, али оно што може, Марина му је понела. За сестре и лекаре који га гледају и помажу му да све то преброди такође смо спремили мало послужења и који сок, у знак захвалности што брину о нашем Дарку“, испричала је Маринина бака Живка.

Родитељи Дарка Лазића и брат Драган ипак нису били на слави у кући Марининих родитеља у Пећинцима, зато што још увек нису званично пријатељи, тако је објаснила бака Даркове веренице.

„Ми Дарка волимо као да нам је члан породице већ, али ипак званично то још није брак између њега и Марине. Да је он добро и да је дао Бог да није у болници, он би сигурно био на нашој слави. Даће Бог да следеће године буде тако и да се заједно веселимо. Верујемо да ће ускоро бити онај стари“, каже Живка.

Лазић је први пут оперисан два дана након удеса, 25. октобра, када му је извађена слезина и заустављено унутрашње крварење. Следећу интервенцију је имао 7. новембра, када су му оперисали бутну кост и уградили протезу у кук, а певач се успешно опоравља у Земунској болници.

„Са Дарком Лазићем свакодневно вежбају лекари, који долазе на интензивну негу и лаганим вежбама му побољшавају стање оперисане ноге. Лекари и сестре КБЦ Земун су заиста брижни према Дарку. Нашале се са њим кад год је прилика за то јер му је сада много боље. Он се шали на свој рачун и уме све да их насмеје, а посебно девојку и маму. Бранка ми је рекла да је почео и да пева. То нас све бескрајно радује“, препричава Даркова рођака.

Извор: Курир.рс/Блиц Сцена