Издвајамо Србија

БИВШИ ЧЛАН СНС-а И ВУЧИЋЕВ ПРИЈАТЕЉ ШОКИРАО СРБИЈУ: Вучић има рок до Ђурђевдана! Тражио је од ПУТИНА да не ставља вето на…

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Вилибалд Ерић, телевизијски продуцент, бивши члан Главног одбора Српске напредне странке и некадашњи лични пријатељ садашњег председника Србије, Александра Вучића, а садашњи потпреседник Народног радничког покрета. Тема емисије је била механизми окупације Србије од стране НАТО пакта.

„Србија је окупирана територија, где влада НАТО пакт и њихов намесник, Александар Вучић, коме је рок трајања до Ђурђевдана. Мој савет њему је зато да да оставку пошто је и сам рекао да му је политика пала и да му није прихваћен предлог о разграничењу, у вези Косова и Метохије. Такозвани српски предлог за Косово је био његов предлог у коме се тражило од председника Русије, Владимира Путина, да се не меша у вези решавања статуса јужне српске покрајине, те да Москва због тога не ставља вето, када се предложи у Савету безбедности промена Резолуције 1244”, у емисији је устврдио г. Ерић, додавши:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Значи, после шест година владавине Александар Вучић се сетио, када му је пала политика, да изговори Резолуцију 1244. А пре тога је, у вези статуса Космета, све тумачио кроз десет тачака, које је измислио лагајући нас све време, као и што лаже док ради и остале ствари, водећи, нажалост, државу Србију”, закључио је Вилибалд Ерић објашњавајући на који начин Александар Вучић решава проблем Косова и Метохије.

Вилибалд Ерић је током емисије још причао и о томе какав је однос Владимира Путина према Александру Вучићу, како СНС слави своју страначку славу, о односу Запада према Србији и државном врху Србије, о ратним злочинима над Србима, за време трајања Југославије, о Слободану Милошевићу и ратовима 90-их као последица распада југославенске државе, о људима који окружују Александра Вучића, као и о српској опозицији и да ли је могућ нови 5. октобар у Србији.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

 

 

Извор: Центар/Србин.инфо