Издвајамо Спорт

БРИТАНЦИ УНИШТИЛИ ЛИВЕРПУЛ ЗБОГ ЗВЕЗДЕ: Легенде ЦРВЕНИХ се ПРЕВРЋУ у гробу, штопери телефонирају а Шаћири (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде направили су подвиг деценије у четвртом колу Лиге шампиона, победивши фаворизовани Ливерпул са 2:0 пред пуним трибинама “Маракане”.

Милан Павков, голгетер шампиона Србије је у 22. и 29. минуту шокирао одбрану Црвених и голмана Алисона, а након безидејне и слабе представе тима Јиргена Клопа, Енглези нису штедели артиљерију.

Популарни “442оонс”, који се бави анимацијама везаним за фудбалске терене, годинама уназад су најпопуларнија екипа за снимке таквог типа, а на Јутјубу имају праву армију пратилаца.

Често сурови, реални и без длаке на језику умеју да “оцрне” своје тимове, како у Европи, тако и на домаћим теренима.

Овог пута је клуб са “Енфилда” био прозиван због очајне игре на “Маракани”, штопера који су телефонирали приликом ускакања Павкова у срце шеснаестерца…

Салаха, који је био потпуно неупотребљив, али и случаја “Шаћири”. Уз то, Клоп из беса виче да се легенде попут Била Шенклија и Боба Пејсија преврћу у гробу!

Клоп није повео играча пореклом са Косова због политичке ситуације која би сигурно изазвала громогласне негативне реакције, а овде се у шали преводи да га “више никад неће изоставити”.

 

Извор: Андрија Булатовић/Блиц

Loading...
Loading...