Србија

ЧЕЛНИЦИ ГРАНДА ПОМАЖУ ПОРОДИЦИ ЛАЗИЋ: Брена и Поповић ће Дарка спасити беде и депресије!

Лепа Брена и Саша Поповић, челници „Гранд продукције”, доказали су да своје пријатеље и блиске сараднике никада не остављају на цедилу. Како „Ало!” сазнаје, осим што брину о здравственом стању Дарка Лазића, Брена и Поповић материјално помажу певачевој породици.

– Од када је Дарко доживео саобраћајну незгоду, Поповић је свакодневно на вези са директором и појединим лекарима из КБЦ Земун – испричао је за „Ало!” извор близак породици Лазић, а информацију су нам потврдили и у самој болници.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како су нам рекли, Поповић је одмах понудио своју помоћ у новцу и у било чему другом што би допринело бржем оздрављењу „Грандове“ звезде. Питао је чак да ли је потребан транспорт певача у неку инострану клинику или пак довођење неког стручњака из иностранства. Када су му објаснили да Дарку може помоћи само бог и да његово оздрављење зависи искључиво од њега самог, замолио их је да му јаве уколико се било шта промени у том смислу и ставио им до знања да им стоји на располагању – испричао нам је извор.

Како смо даље сазнали, Саша и Брена су од најближих Лазићевих пријатеља сазнали да Дарко дугује огроман новац зеленашима, али и да су певачеви родитељи запали у финансијску кризу. Зато су решили да помогну на све могуће начине.

– Поповић је одмах желео да сазна којим то људима Дарко дугује новац, па је преко заједничких пријатеља ступио у контакт са њима. Замолио их је да не узнемиравају породицу, која пролази кроз агонију, као ни Ану Севић, да се убудуће јаве њему и дао им је извесне гаранције да ће дуг бити измирен – каже извор „Ало!”.

Такође, како смо сазнали, он и Лепа Брена су удружили снаге у намери да родитељима певача, који је пре девет година однео победу у „Звездама Гранда”, помогну материјално. Иако су родитељи због поноса најпре одбијали, касније су ипак прихватили новац, који им је у овом тренутку преко потребан.

– Бранка и Милан су пристали и узели новац, али су им рекли да то прихватају једино као позајмицу и да ће им Дарко, када буде стао на ноге и вратио се послу, вратити до динара – каже наш извор и додаје:

– Све то је речено и Дарку, па је певач сада много смиренији. Његово тешко психичко стање због апстиненције и свега што га је снашло додатно је било погоршано и због дугова у које је упао. Лекари су се плашили за његово психичко стање, али певач, пошто је чуо да су Саша и Брена уз њега, лакше подноси опоравак.
Лепа Брена и Саша Поповић познати су по томе што о помоћи коју пружају другима никада нису желели да говоре јавно. Тако је и овога пута.

– Волела бих да се Дарко избори за своје здравље и свој живот. Искрено да вам кажем, не бих више то коментарисала – било је све што је Лепа Брена желела да каже о Дарку за „Ало!”.

 

Извор: Alo.rs