Издвајамо Србија

ДА ВАС СРЦЕ ЗАБОЛИ: Певачевој вереници Марини не дају да види Дарка!

Фото: Јутјуб

Недавно је певач Дарко Лазић имао саобраћајну незгоду од које се опоравља, а једно време је био и у вешстачкој коми. Наредне недеље певачу је заказана нова операција, а према наводима он би у наредних месец дана можда могао да напусти болницу.

У емисији „Премијера – Викенд специјал“ рођени брат Дарка Лазића, Драган, говорио је о свему што се догађало након удеса. Драган је истакао да је његов брат сада свестан и да је од њега тражио све детаље незгоде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лазић је рекао и да његовој породици, поготову мајци, најтеже падају новински наслови о стању њеног сина. Такође, Драган је причао и да није у контакту са Дарковом некадашњом женом Аном Севић.

Међутим, рођени брат Дарка Лазића репортеру Немањи Вујичићу је рекао и да Даркова вереница Марина Гагић иде у посете певачу, али да не може да уђе у просторију у којој се он налази.

– Девојка иде горе, долази она. Он је види са врата, али она не може да улази унутра зато што је тако начелник болнице рекао да не може нико да уђе осим мајке. И мене су пустили на кратко, због вируса и свега. Опоравља се он – рекао је Дарков брат.

 

Извор: Ало.рс/М.И.