Издвајамо Србија

ДАРКО ДИГАО УЗБУНУ МЕЂУ ПАЦИЈЕНТИМА: Вришти и дозива Севићку, па је куне, а онда тражи…

Њен лик му не да мира. Лазић у тренутку кризе због наркотика спомињао бившу жену, а после је тражио да види вереницу Марину

Дарко Лазић не може без Ане Севић! Како Курир сазнаје, фолкер је пре неку ноћ у току апстиненцијалне кризе дозивао још увек закониту супругу Ану Севић, а потом ју је клео, да би потом спомињао и девојку Марину!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због агоније кроз коју пролази због дроге, у кризним ситуацијама певач не зна ни шта прича, ни шта ради, па испушта крике из којих се наслућује да су му осећања узбуркана и помешана. Тако је недавно више пута за вече изговорио име мајке његове ћерке Лорене, да би је затим вређао и изговарао ружне ствари о њој.

Фото : Јутјуб

Као дете

– У једном тренутку је почео да вришти на сав глас и плаче као дете. Болница је јечала, а медицинско особље није могло да га смири. Свесни су да је упао у кризу и да се тако нешто дешава у таквим ситуацијама. Из свег гласа је дозивао Ану, плакао је. Онда је ођедном у том бунилу преокренуо причу. Изговарао је огавне ствари о њој, вређао је, клео. Језиво! Касније је дозивао и вереницу Марину, али у много лепшем контексту. Пацијенте је пробудио Лазићев врисак, који није био нимало пријатан – открива наш извор из КБЦ у з Земуну, где певач лежи од 23. октобра, након што је задобио тешке телесне повреде због саобраћајне несреће коју је доживео.

Према речима нашег извора, Дарко још увек пати за Аном и не може да се избори са својим осећањима, због чега му је њен лик стално пред очима, поготово у појавама кризе изазване зависношћу од дроге.

– Севићева је Лазића јако повредила и то му не да мира, а може бити и да се он огрешио о њу. Дарко крије нешто чим се тако понаша. Не може да пређе преко неких ствари и зато сада мрзи супругу, а никоме није јасно због чега – каже наш извор.

Нису у контакту

Ако је судити по причи Дарковог оца Милана Лазића, који је у исповести за Курир рекао да је водитељка варала певача и да му брани да виђа дете, онда није ни чудно што је он заузео такав став према Ани.

– Она с нама није у контакту, а у јавности се труди да представи то другачије. Варала је мог сина, и то сви знају. Да је била права жена, не би се растали. Ајде, бежи. Све ми знамо и кад, и шта, и колико. Срамота ме од ње. Она је злобна и опасна жена – рекао је Дарков отац за наш лист и додао да им једино помаже певачев менаџер Мерсед Хаџић, познатији као Мирсо Швајцарац.

Повлашћен
ПАЦИЈЕНТИ СЕ БУНЕ

Због лошег здравственог стања Дарка Лазића лекари су уз њега 24 сата. Чим је стигао у болницу, медицинско особље је било принуђено да непрестано води бригу о њему како би му спасли живот. То је засметало осталим пацијентима који се буне због његовог наводно повлашћеног положаја. Међутим, како сазнајемо, он је третиран као пацијент који има приоритет, али не због тога што је познат, већ што је у болницу примљен са веома тешким повредама. Иначе, он је и даље на интензивној нези. Стање му је стабилно, али је добио повишену температуру.

Извор: Курир.рс