Издвајамо Србија

ДАРКО ХИТНО ТРАЖИО ПАПИРЕ ОД АДВОКАТА: Певач због веренице донео одлуку да…

Дарко Лазић и Ана Севић коначно ће ставити тачку на четворогодишњи брак, и то у болници.

Наиме, Дарко је пристао да потпише папире за развод, што је избегавао да уради у последњих 11 месеци, а разлаз бивших супружника ускоро ће бити званичан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарко се на овај корак одлучио како би заштитио своју бившу супругу Ану Севић од медијског притиска, али и због тога јер жели да озваничи везу са вереницом Марином Гагић.

Како сазнајемо, Дарка ће у КБЦ Земун ускоро посетити адвокати његове бивше супруге како би певач потписао папире за развод.

Дарко и Ана су пре скоро годину дана поднели папире за развод и намеравали су да све буде у тајности. Међутим, почетком године се појавио снимак на којем се види како Дарко наводно шмрче бели прах, те бивши супружници нису могли дуго да крију праву истину о њиховом односу. Клупко је почело да се одмотава… Убрзо је откривено да је бракоразводна парница у току, али од тог тренутка, па све до данас, ништа се није десило, јер је Дарко упорно одбијао да потпише папире за развод – каже на почетку разговора извор близак певачу и објашњава због чега је Лазић пролонгирао развод.

Иако су се сложили да више не могу да живе заједно, па су чак нашли и нове партнере, Дарко је сваки пут одлагао да потпише папире за развод.

Једноставно, није долазио на заказане састанке са Аниним адвокатима, иако би се сваки пут уредно јавио и потврдио долазак. Они који га добро познају кажу да се Дарко надао да ће се кад-тад помирити с Аном, а поједини су тврдили да му је вереница Марина само успутна станица док се то не деси. Али како обично бива у животу, десили су се ствари на које Дарко није имао утицај и које су му помогле да схвати кога жели крај себе. У најтежем тренутку, када се прикован за кревет навикавао на болничке дане, Дарко је поред свог узглавља сваког дана гледао забринута лица родитеља Бранке и Милана и веренице Марине. Тада је схватио да мора да направи радикалне промене у свом животу и да бившу супругу пусти да оде како би обоје могли да наставе са својим животом – прича наш извор и додаје да је Лазић, чим му се стање стабилизовало, позвао Ану и саопштио јој да донесе папире за развод у болницу.

– У тим тренуцима је схватио да је Марина жена са којом жели да настави живот, јер је она била ту када му је било најтеже. Марина је од првог дана долазила у болницу са његовим родитељима и ово је његов начин да јој покаже колико му то значи. Дарко планира да озваничи везу са Марином чим му мало буде боље, али оно што му је сада најважније јесте да стави тачку на брак с Аном и тако мајку свог детета ослободи стреса који је проузроковао својим стилом живота. Сада више него пре схвата да је важно да Ана буде срећна, јер ће тако моћи најбоље да брине о њиховој ћерки. Али схватио је и да је Марина права девојка за њега, јер иако је млађа скоро десет година, показала је да је зрелија и спремнија да стоички поднесе тешке животне ударце. А то је нешто што њему сада највише треба – каже на крају извор.

 

 

Извор: Курир/ВИП