Издвајамо Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ ДОНЕО БИТНУ ОДЛУКУ: После НОВЕ ГОДИНЕ певач ће…

Дарко Лазић толико је срећан што ће се по други пут остварити у улози родитеља, да је заборавио и на здравствене проблеме са којима се бори откако је пре два месеца доживео тешку саобраћајну несрећу из које је, захваљујући тиму лекара болнице у Земуну, успео да преживи.

Фото: Јутјуб

Како Курир сазнаје, певач планира да се његова вереница Марина Гагић, која је у четвртом месецу трудноће, породи у једној од најбољих клиника у Швајцарској и да уједно у тој земљи наставе свој живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарку је вест да ће поново постати отац променила живот. Последњих месеци су му се издешавале лоше ствари које он жели да заборави и да крене даље. Он зна да је за њега најбоље да свој живот на неко време настави ван граница наше земље, и због даљег опоравка и због мира и приватности. Дарку је сада најважније да среди свој живот. Пријатељи су му већ предлагали да се пресели у Беч, конкретно естрадни менаџер Звонко Грујић му је неколико пута нудио да почне да живи у Бечу јер тамо има доста тезги, али Дарко је све то олако схватао. Међутим, сада он жели да напусти земљу и, по свему судећи, после Нове године ће се то и догодити – прича наш извор.

Он каже да ће му у свему помоћи његов менаџер Мерсед Хаџић, као и пријатељи.

– Дарко није сам. Мирсо Швајцарац ће му сигурно помоћи финансијски, као што је то и до сад радио. Лазић има доста пријатеља у Цириху који ће му обезбедити кров над главом и изађи у сусрет за прво време док се и сам не снађе. Јесте да је он везан за свој родни Брестач, где је направио велику кућу и да Марина обожава његове родитеље са којима се феноменално слаже, али одлазак у Швацарску је само док не среди свој живот. Кад год не буде радио, Дарко ће са дететом и Марином бити у Србији, а и његова ћерка Лорена ће тада бити са њима – завршава наш извор.

Покушали смо да ступимо у контакт са Лазићевом вереницом, као и његовим родитељима, али они нису одговарали на наше позиве до закључења броја.

27 година има Дарко
19 година има Марина
3 месеца је трудна

Гледа своја посла
Од Ане Севић ни трага ни гласа

Ана Севић више ни не пита за здравствено стање још увек законитог супруга и оца њене ћерке Лорене Дарка Лазића. Према речима њене колегинице и пријатељице (име и презиме познато редакцији) певачица се шврћка по свету са својим дечком Данијелом Недељковићем и ужива у свом животу.

– Ана је бесна што је Даркова фамилија рекла истину. Њој уопште није стало дао бившег мужа, нити је занима било шта што се тиче његовог живота. Чак и кад је сазнала да ће постати поново отац, само је слегла раменима и рекла „нека им је са срећом“. Она је иначе посвећена само ћерки и дечку, од њене каријере тренутно нема ништа, осим ако се не рачуна то да поставља фотке на Инстаграм. Откако није са Дарком, нигде није ни наступала, а и тезге које је имала су биле захваљујући њему, јер она нема ниједан хит – тврди Анина колегиница која је инситирала на анонимности.

 

Извор: Курир.рс/Љиљана Станишић