Издвајамо Србија

Дарко Лазић не престаје да плаче, преплавиле га емоције! А када је ПОЛ БЕБЕ у питању – признао ОВО!

Фото: Јутјуб

Узбуђен Фолкер након ћерке Лорене, коју је добио у браку с Аном Севић, сада жели да му трудна вереница Марина Гагић подари наследника

Дарко Лазић након сазнања да ће по други пут постати отац не престаје да плаче од среће. Он сада жели што пре да се опорави од тешке саобраћајне несреће коју је доживео 23. октобра како би био уз вереницу Марину Гагић на порођају.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како смо сазнали, певач је пресрећан због ове вести, која му је дала додатну снагу за ову тешку борбу, и жели да његово друго дете буде син. С обзиром на то да већ има ћерку Лорену, коју је добио у браку са Аном Севић, његови пријатељи се не чуде што прижељкује да има и наследника.

Иначе, Дарко је и испланирао да се одмах после развода од Ане, који ће се догодити чим изађе из болнице, ожени Марином и приреди велико свадбено весеље.

Он је након сазнања да му је вереница трудна вратио осмех на лице и почео да се шали са медицинским особљем:

– Нека је живо и здраво, и нека буде син – нашалио се Дарко када су му медицинске сестре честитале.

Љубав живота

– Најсрећнији сам на свету и поред свега што ми се догодило. Волео бих да буде син, али и ако не буде, бебу ћу волети највише. Моја Марина је најбоља, много ме је усрећила. Ја сам кретен. Највећи сам кретен на свету, све сам могао да упропастим – прокоментарисао је Лазић.

Дарко је такође рекао да је Гагићева, која има само 19 година, љубав његовог живота и да ни он не схвата где проналази снагу да заједно с њим проживљава ове тешке тренутке. Захвалан је богу што је фина према његовим родитељима, који су је прихватили као рођено дете, а још више јер га није напустила у најкритичнијим тренуцима, када му је живот висио о концу.

Не посустаје

– Дарко је рекао да ће се, чим се опорави, одмах оженити Марином. Она је показала колико га воли и колико поштује његове родитеље Бранку и Милана. Све време је уз њих. Лазића ниједног тренутка није пустила да се сам носи са тешким боловима. Чак и кад је сазнала да је зависник од дроге, није посустала у намери да га спасе од тог пакла – открива наш извор.

Подсетимо, Марина је најпре мислила да јој циклус касни због стреса који је доживела. Међутим, када је отишла код лекара, он јој је саопштио да је трудна, и то је прво саопштила Дарковим родитељима, а онда и њему након консултације с његовим докторима.

Даркова мајка нашла решење

ТРАЖИЛА ПОМОЋ ОД БЕЛОГ МАГА

Мајка Дарка Лазића Бранка недавно је посетила белог мага у Руми како би помогао њеном сину да се што пре опорави. Она је, по савету једног пријатеља, отишла на консултације с њим, али ју је убедио да почне да користи мелем који ће певачу помоћи да се избори с јаким боловима које трпи.

– Бранка се никада није бавила таквим стварима, а још више посећивала људе који поседују натприродну ноћ. Међутим, мука и брига натерале су је да покуша бар да на неки начин сину смањи болове, па јој је бели маг направио мелем за тело, који му она свакодневно маже – каже наш извор.

Извор: Курир.рс