Издвајамо Србија

ДАРКО ЛАЗИЋ УПАО У ТЕШКУ ДЕПРЕСИЈУ: Када је схватио шта је урадио, тражи да види ЊУ, само она га сад МОЖЕ СПАСТИ

Фото: Јутјуб

– Дарко није видео дете дуго пре несреће, а чим буде пребачен с интензивне неге у апартман, Ана Севић ће је довести у болницу – каже извор.

Певач Дарко Лазић пролази кроз нову емотивну кризу у болници, јер не може да дочека тренутак када ће угледати ћерку Лорену! Од тренутка када је постао свестан где се налази и шта му се догодило, Лазић је од Ане тражио да му доведе ћерку у болницу. Ипак, тада су се сви сложили да није добро да га дете гледа повређеног.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због тога, Севићева планира да девојчицу доведе у КБЦ Земун одмах након што Дарко изађе с интензивне неге и буде пребачен у апартман, открива извор близак певачевој породици за „Ало!“. Дарку је сада изузетно тешко, јер много пре несреће није видео ћерку Лорену. Откако су Ана и он престали заједно да живе, Дарко се преселио код родитеља у Брестач, а у Београд је долазио повремено – да види ћерку и да бившој супрузи однесе новац за дете. Некако се погодило да је пре несреће, због пословних обавеза, морао да пропусти један или два договорена сусрета с Аном и Лореном, а откако се у земунској болници пробудио из коме, не може себи да опрости што више времена није провео уз њих две – каже наш извор и објашњава да је Лазићу сада предстоји борба против тешке депресије.

Знате како људи кажу: „Повреде на телу ће да се залече, али на души, тешко…“. А његова душа је израњавана више него тело, јер је тек у болници имао времена да размисли о свему шта му се у животу дешавало. Схватио је да је најпоноснији на то што има предивну ћерку, због које мора да остане здрав и физички и психички. Био је врло млад када је осетио велики новац и када му је популарност ударила у главу. Дарко је, без претеривања, и даље најпопуларнији победник „Звезда Гранда“, а велики је то терет, када га ставите на некога ко је млад и неиживљен. Нико није могао да га заустави, а Ана је покушала да од Дарка направи мирног и посвећеног породичног човека. Нажалост, то јој није пошло за руком – каже наш извор и додаје да је Дарко, упркос свему, много везан за ћерку.

– Лорена га је много променила и смекшала, а док су живели заједно, био јој је веома привржен. И тада је много радио, али је сваки слободан тренутак желео да проведе с њом. Водио ју је у играонице и зоо-врт, сваку јој је жељу испуњавао, а Лорена је највише волела када је тата одведе у Брестач, код баке и деке. Али, када су пороци почели да га узимају под своје, трудио се да што мање времена проводи код куће, да га ћерка и супруга не би гледале – каже наш извор и додаје:

– Дарко сада има још један мотив да што пре оздрави и сваког дана пита лекаре када ће га пребацити у апартман. Чим буде пуштен с интензивне неге, Ана ће Лорену довести у посету. Девојчици још ништа нису рекли, а и шта да јој кажу? Ништа не би разумела, јер је још дете. Али, сваког дана пита за тату јер јој много недостаје и једва чека да га види – каже наш извор на крају.

Ана ћерки рекла да је Дарко на путу!

Сваког пута, када је девојчица тражила да прича с татом, Ана је Лорени рекла да је Дарко на путу или да спава.

– Када би Лорена пожелела да га чује пред спавање, Ана би, наводно, окренула његов број телефона и потом би јој рекла да је тата недоступан због тога што је у иностранству или да је већ заспао. Након што успава Лорену, Ана се свако вече затвори у другу собу и плаче. Ужасно је нервирају приче које се свакодневно измишљају о њој, па је цела ова ситуација ужасно погађа, јер зна да ће агонија трајати. Ипак, има подршку дечка Данијела, који је све време уз њу и не дозвољава јој да клоне – испричала је недавно блиска пријатељица Ане Севић.

Извор: Курир.рс/Ало/Ана Паунковић/Дамир Дервиђагић