Србија

ДАРКОВ КОЛЕГА ИЗНЕО ЈЕЗИВУ ИСТИНУ: Велики део естраде се радује због његове несреће!

Ванила сматра да уз Дарка треба да буду сада сви пријатељи и колеге, јер се на муци познају јунаци

Марко Ванила је имао прилике више пута да ради наступе са Дарком Лазићем. Нарочито на почетку Даркове каријере, када је Марко тада углавном радио као ди-џеј.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко је на наступима увек био друштвен и комуникативан. Увек је био људина. Никада није био шкрт или себичан. Увек је био насмејан и расположен – стекао је утисак Марко о Лазићу док су радили заједно.

Ванила сматра да уз Дарка треба да буду сада сви пријатељи и колеге, јер се на муци познају јунаци.

– Лако је када се слави, кад се излази, када су рибе ту, када је друштво ту, када је све лепо и сјајно, шампањци, лудило, а када неко има несрећу, небитно је ко је човек, а поготово ако је реч о колеги, не треба нико од нас да буде себичан и да му се свако од нас нађе и да му помогне – рекао је Марко за Еспресо.рс.

Овај бивши учесник „Фарме“ тврди и да се неки певачи чак и радују што је Дарко имао тешку саобраћајку јер у њему виде незадовољство због тога што нису сами били успешни и што нису имали наступе.

– То су већином колеге које викендом седе код куће. Колеге које су испуњене, гледају само себе и свој посао – рекао је Марко и додао:

– Ја стварно не знам како неко може да се радује таквој нечијој несрећи, али свакаквих појединаца има на нашој естради. Наша естрада баш није нормална заједница. Има на естради озбиљнијих дебила.

 

Извор: Espreso.rs/Milen Vesović