Издвајамо Србија

ДАРКУ ЗБОГ АПСТИНЕНЦИЈАЛНЕ КРИЗЕ УГРОЖЕН ОПОРАВАК: Лазића ће ВЕЗАТИ за кревет! Доктори доносе одлуку за 48 сати

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић налази се у стању апстиненцијалне кризе и то је тренутно највећи проблем који знатно успорава певачев опоравак.

„Дарко је у суштини стабилно. Све је урађено како треба, мислим на операције, међутим, постоји велики проблем, а то је његова прошлост. Дарко озбиљно кризира од дроге и то је тренутно велики проблем. Превише се зноји, буквално „избацује“ грашке зноја и много се тресе“, каже добро упућен извор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како објашњава, то је разлог због којег лекари не смеју Дарка да ставе на ноге, да покуша да се ослони на једну здраву ногу и да проба да шета уз помоћ штака или ходалице. Срећа у несрећи је та што не показује дозу агресивности, али због кризе у којој је не може да се дигне из кревета, а морао би што пре због ребара која треба да зарасту.

Извор је откио и да ли је консултован неко од лекара за болести зависности.

„Свакако да је то у плану уколико се ситуација не побољша. Уколико се у наредних 48 сати не стабилизује, постоји шанса да или буде везан за кревет или да добије лек који се даје у течном стању, што је једна врста вештачке коме, како би био миран“, рекао је извор.

Дарков отац је у петак поподне имао разговор са директором КБЦ Земун на ову тему и родитељ је потврдио да породица зна за Дарков проблем са наркотицима.

Подсетимо, Дарку је у среду, 7. новембра, успешно оперисана бутна кост и уграђен вештачки кук, а операција је трајала седам сати. Дарко Лазић доживео је тешку саобраћајну несрећу 23. октобра и од тада се налази у Клиничко-болничком центру Земун.

 

Извор: Курир.рс/Телеграф,