Издвајамо Србија

Док се певач мучи у тешким боловима, Дарков отац коначно открио истину о ДУГОВИМА и КОКАИНСКОЈ КРИЗИ

Фото: Јутјуб

Зачепио свима уста!

Последњих дана, медији су објављивали бројне информације у вези са здравственим стањем Дарка Лазића. Између осталог, било је говора и о кокаинској кризи у којој се наводно Дарко налази, те да га лекари у исто време скидају и са дроге, а да због тога трпи тешке болове.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by darkolazic (@lazardarkovic91) on

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Многи медији су писали и о томе да Дарко дугује новац зеленашима, који су наводно кренули да утерују дугове и да малтретирају његову бившу супругу Ану Севић, вереницу Марину Гагић, као и породицу која је наводно због трошкова певачевог лечења на ивици егзистенције.

Говори се и о томе да је певач због свега тога у тешком психичком стању, а чак и да је један дилер покушао да уђе у КБЦ Земун и дотури му кокаин. Поводом свега тога, огласио се отац Дарка Лазића, како би недоумице о којима се данима спекулише биле отклоњене.

– О тим свим глупостима нећу ни да причам. Немам шта да кажем на то, јер су то све измишљотине и гомила небулоза. Каква кокаинска криза и какви дугови!? Наравно да он после свега што му се десило не може да буде идеално и наравно да има психичке падове. Али оно што је најбитније је да он иде ка бољем, а не ка горем, што се комплетног стања тиче. И то је једино битно. Глупости не желим да коментаришем, ни да слушам, молим вас да разумете – искрен је био Милан Лазић.

 

 

Извор: srbijadanas.com/Espreso.rs