Издвајамо Србија

ДОКТОР КОЈИ ЈЕ РУКОВОДИО ОПЕРАЦИЈОМ ОТКРИО: Дарко Лазић је успешно оперисан

Фото: Јутјуб

Певачу Дарку Лазићу у операцији која је трајала више од шест сати у КБЦ Земун уграђен му је вештачки кук, као и клин на бутној нози.

Тим хирурга водио је директор Института за ортопедско-хируршке болести „Бањица“ проф. др сц. мед. Зоран Башчаревић који је за Курир рекао да је операција успешно прошла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Једино што могу да вам кажем јесте да је операција протекла у најбољем реду. Све је успешно прошло“, рекао је за Курир др Башчаревић.

Операција је трајала више од шест сати и прошла је без компликација. Дарко је уведен у салу у 7.30, а операција је завршена у 14.20, сазнајемо из извора у болници. Како смо сазнали, операција је морала је да траје тако дуго будући да су прво лекари морали да санирају бутну кост, да уграде клин, па тек онда се могло почети са уградњом протезе.

Подсетимо, Дарко Лазић доживео је саобраћајну незгоду 23. октобра у раним јутарњим сатима, када се четири пута преврнуо колима и завршио у ливади поред пута. Певач је задобио тешке телесне повреде. Поломљена му је јагодица, девет ребара, бутна кост и то на месту где улази у карлицу, а задобио је и хематом на глави.

Извор: Курир.рс/Н.М