Издвајамо Србија

ДОКТОРИ ОТКРИЛИ ЗДРАВСТВЕНО СТАЊЕ ДАРКА ЛАЗИЋА: Ево шта се заправо дешава иза закључаних врата!

Најновије вести изненадиле родитеље

Дарко Лазић, који се од 23. октобра када је доживео саобраћајну незгоду, налази на одељењу интензивне неге у КБЦ Земун, здравствено је много боље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, данас су лекари саопштили породици да Дарко већ два дана нема температуру, што је њима дало ветар у леђа да све лакше преброде.

„Дарко се одлично опоравља. Мали проблем била је благо повишена телесна температура, али ни њу више нема. Плућа су сасвим у реду, а он је све веселији. Једва чека да напусти одељење интензивне неге“, каже извор.

Родитељи Дарка Лазића, Милан и Бранка, данас су се у болници у раним јутарњим часовима задржали око пола сата, а мајка је сину донела поморанџе и банане.

Како даље сазнајемо, након посете родитеља, у одељење интензивне неге дошли су физиотерапеути, који вежбају са фолкером.

„Физиотерапеути сваки дан вежбају са Дарком и оно што је добра вест је да се сви надају да ће Дарко у бањи проходати“, завршава извор.

Иначе, одељење интензивне неге на којој се певач налази, још увек је закључано и унутра могу да уђу само најужи чланови породица болесника који на овом одељењу бораве.

 

 

Извор: Блиц/Р.Ј.