Издвајамо Свет

ФРАНЦУЗИ БЕСНИ НА МАКРОНА: Прострети тепих председнику фантомске државе је СРАМОТА, велико хвала СРПСКОМ НАРОДУ!

Држављани Француске напали су председника Емануела Макрона због скандала са протоколом у недељу, када је Хашим Тачи стајао у другом реду почасне трибине испред Тријумфалне капије на прослави стогодишњице потписивања примирја у Првом светском рату

Французи су љути на свог председника због непознавања историје па су у коментарима на вести о скандалу остављали поруке подршке Србији и српском народу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они су јасно ставили до знања да ако је Макрон незналица и нема памћење, они никада неће заборавити успомену и верност српског народа Француској.

– Срби су скроз у праву. Увек су били верни Француској, док су последњи француски председници брисали ноге о њихову част на скандалозан и медиокритетски начин – гласи само један од коментара.

Сви су сложни у томе да је Макрон крив за скандал и, како кажу, с правом су љути на њега.

Ево још неких коментара:

– Доста чудно видети да је Европа тако брзо опростила нацистима покоље, а да ће Србија до свог краја имати право на статус „лоших“.

– Часна намера српског председника иако је Макрон не заслужује.

– Велико хвала српском народу.

– Знате Макрона, јак са слабима, слаб са јакима.

– Макрон нас срамоти, Срби имају право да протестују.

– Није им доста што су недавно бомбардовали Београд, незналице и непослушници. Без сумње и једно и друго.

Пуковник Жак Огар такође је огорчен понашањем и испадом председника Емануела Макрона.

– Скандалозно и срамотно, кад помислим на огромне жртве српског народа у Великом рату. Игнорисати председника Србије и прострти црвени тепих „председнику“ терористичке, мафијашке, фантомске државе Косова, стварно је требало стиснути петљу и то урадити. Срамота Макрона. Извињење нашим пријатељима Србима који треба да праве разлику између „правна држава“ и „реална држава“ – рекао је он.

 

 

Извор: Информер