Србија

KАДРИ ВЕСЕЉИ ПОДИГАО ШИПТАРЕ У ТРГОВИНСKИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Злочинац директно из Брисела захтевао повећање такси за 100 одсто!

Фото: Јутјуб

Одлука о повећању пореза- такси на српску робу на Kосову и Метохији није дошла тек тако, већ је уследила после консултација између председника Скупштине Kадрија Весељија и премијера лажне државе Рамуша Харадинаја

Kако Информер сазнаје током заседања “владе Kосова” први предлог је био да се порез повећа на 20 одсто, или највише на 30 одсто, али Харадинај и екипа нису могли да донесу одлуку.

Loading...

Због тога је уследила консултација са Kадријем Весељијем, који се тог тренутка налазио у Бриселу.

Весељи на неколико минута прекинуо састанак са групом “пријатеља” у Белгији, да би током телефонског разговора убедио Харадинаја да повеђање пореза од 30 одсто не може да буде схваћено озбиљно, већ да на “агресију Србије” Kосово мора да се одговори жестоко.

Зато је Харадинају предложио да се уводе царина од 100 одсто на сву српску робу која долази на Kосово и Меотхију, уз напомену да сада када су то одлучили нема повратка назад.

По завршетку разговора са Харадинајем, Весељи је одмах контактирао свог заменика из ДПK Енвера Хоџаја који је посланицима у Скупштини наложио да гласају за доношење одлуке о драстичном повећању преза на српску робу.

 

Извор: Informer.rs

Loading...
loading...
loading...