Србија

КАКВА БРУКА ОД ЧОВЕКА! Угљанин се сусрео са ПРЕДСЕДНИКОМ АЛБАНИЈЕ, а онда својим потезом РАЗБЕСНЕО СРБИЈУ! Нова провокација!

Председник СДА Санџака, који је у Рожајама био представљен као председник Бошњачког националног већа у Србији, поздравио председника Албаније на албанском језику

ПРЕДСЕДНИK Албаније Иљир Мета у недељу је „трошио“ други дан посете Рожајама, општини која се добрим делом своје територије наслања на Србију и Kосмет. Његову посету обележила су разна дешавања, а посебно упечатљиво било је у суботу увече у сали Центра за културу. Наиме, председник СДА Санџака, који је у Рожајама био представљен као председник Бошњачког националног већа у Србији, поздравио је председника Албаније на албанском језику.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наравно, Сулејман Угљанин је био награђен френетичним аплаузом присутних, који су дошли да са Метом обележе 28. новембар, Дан заставе, национални празник Албаније, и 550-годишњицу Ђорђа Kастриота Скендербега и његове борбе против Османског царства.

Осим Угљанина, Мету су у Рожајама дочекали потпредседник Владе Црне Горе и лидер Бошњачке странке Рафет Хусовић, посланик те странке Ервин Ибрахимовић, амбасадори Албаније и Kосова у Црној Гори, представници албанских партија у Црној Гори и председници општина Пећ, Исток и Петњица.

 

Извор: Novosti.rs