Србија

КАКВА БРУКА ОД ЧОВЕКА! Угљанин се сусрео са ПРЕДСЕДНИКОМ АЛБАНИЈЕ, а онда својим потезом РАЗБЕСНЕО СРБИЈУ! Нова провокација!

Председник СДА Санџака, који је у Рожајама био представљен као председник Бошњачког националног већа у Србији, поздравио председника Албаније на албанском језику

ПРЕДСЕДНИK Албаније Иљир Мета у недељу је „трошио“ други дан посете Рожајама, општини која се добрим делом своје територије наслања на Србију и Kосмет. Његову посету обележила су разна дешавања, а посебно упечатљиво било је у суботу увече у сали Центра за културу. Наиме, председник СДА Санџака, који је у Рожајама био представљен као председник Бошњачког националног већа у Србији, поздравио је председника Албаније на албанском језику.

Наравно, Сулејман Угљанин је био награђен френетичним аплаузом присутних, који су дошли да са Метом обележе 28. новембар, Дан заставе, национални празник Албаније, и 550-годишњицу Ђорђа Kастриота Скендербега и његове борбе против Османског царства.

Осим Угљанина, Мету су у Рожајама дочекали потпредседник Владе Црне Горе и лидер Бошњачке странке Рафет Хусовић, посланик те странке Ервин Ибрахимовић, амбасадори Албаније и Kосова у Црној Гори, представници албанских партија у Црној Гори и председници општина Пећ, Исток и Петњица.

 

Извор: Novosti.rs

Loading...
loading...
Loading...