Издвајамо Србија

КОМШИЈЕ ДАРКА ЛАЗИЋА ОТКРИЛЕ ШОК ДЕТАЉЕ: „Овде, у селу, се свашта прича…“

Фото: Јутјуб

Док се Дарко Лазић и даље бори за живот у КБЦ Земун, мештани његовог родног места Брестач, решили су да проговоре о свом најпознатијем комшији.

Они кажу да би били најсрећнији да Лазић ни не живи ту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дарко се „узвездио“ од како је победио у „Звездама гранда“. Пре тога је био само дечкић који је лепо певушио и са оцем наступао по кафанама. Били су једна скромна и сиромашна породица све док Дарко није победио у том музичком такмичењу. Тада се буквално цела породица променила – испричао је један од становника.

У центру села, испред цркве, две времешне госпође су рекле:

– Молимо се за његово оздрављење. Он је јако млад и грехота је према детету које има. Жао нам је што је тако брзо живео… Овде у селу се свашта прича. Кажу да је због бивше жене пао у дугове. Кажу да је она волела да живи на високој нози и имала велике захтеве. Не знамо ми ништа, то се тако прича – рекле су две бакице.

Господин који је изашао из свог дворишта на изласку из села био је најбруталнији:

– Шта да вам кажем лепо о њему? Он глуми шерифа овде. Вози мотор 200 на сат на једном точку. Аутомобилом јури и оставља трагове гума, као да је на рели трци. Редовно покоси и по коју кокошку… Нико му ништа не може. Сви га се плаше – рекао је бесан Дарков комшија.

 

Извор: Ало.рс/srbijadanas.com