Издвајамо Свет

КОНАЧНИ ОБРАЧУН КОЈИ ЋЕ ПРОМЕНИТИ СВЕТ: Упркос претњи Запада, Индија не одустаје и уводи Теwаријев генератор бесплатне енергије

Свој програм развоја бесплатне енергије Индија сматра питањем националног поноса и спремна је супротставити се ‘петродоларским земљама’ које се томе противе тако што ће подржати безреакцијски АЦ синхрони генератор (РЛГ) што га је изумео Парамахамса Теwари, електроинжењер и бивши извршни директор предузећа под називом Нуцлеар Поwер Цорпоратион оф Индиа.

Пре више година Теwари је такође доказао теорије повезане с хомополарним мотором Бруцеа де Палме.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По свему судећи, једна држава не може имплементирати свој властити програм бесплатне енергије без разматрања свих могућих последица, укључујући војни одговор петродоларских земаља нпр. Саудијске Арабије, УК-а, САД-а. Из тог разлога Индија здружује свој војни програм с руским, јер се Русија заједно са земљама БРИЦС-а супротставља ‘национистичкој’ кабали која намеће свакојаке санкције не би ли је уништила.

БРИЦС алијанса раније је била обећала да ће ‘пустити у оптицај’ све заташкане технологије типа бесплатне енергије, како бисмо их могли одговорно користити. Но, до сада нису одржали задану реч.

То је суштинска промена у начину на који се може стварати енергија. РЛГ надилази присутне неделотворности АЦ генератора (изменичне струје). Патенти су пријављени и РЛГ је спреман да буде лиценциран компанијама које производе ротацијске електричне стројеве. Уствари, воде се разговори с компанијама на три континента.

Ми сматрамо да РЛГ представља основно откриће, а не само иновацију. Човеково прво основно откриће било је искоришћавање и контролисање ватре. Друго је било точак. Треће је било искоришћавање и контролисање електрицитета. Четврто је искоришћавање и контролисање атома.

Прве четири ове иновације обухватале су разумевање материјалних елемената. РЛГ се заснива на разумевању нематеријалних својстава простора. Теwаријева потрага за природом стварности одвела га је од проучавања древних индијских Веда до формулације ‘теорије просторног вртлога’. То је нова теорија која обједињује однос између простора, масе, инерције, светлости и гравитације. Ослањајући се на принципе описане у ведским списима, Теwари је успео приказати математички модел који објашњава Теслине речи када је рекао:

„Сва опазива материја потиче из једне првобитне материје или једне непојмљиве разређености која испуњава читав простор, а то је акаша или светлоносни етер на којег делује животворна прана или стваралачка сила. Она доводи у постојање, у бескрајним циклусима, све ствари и појаве”. – Никола Тесла, из текста под насловом Највеће човеково постигнуће, 1907.

Вечито кретање без спољног извора

Уверење о томе да уделотворност не може бити већа од 100% потиче од непотпуног разумевања својстава простора. Други закон термодинамике мора се променити како би се могла узети у обзир чињеница да простор није празан, као што су нас учили последњих 150 година. РЛГ функционише на принципу онога што је названо „вечитим кретањем без спољног извора”. Многи искусни електроинжењери који се баве производњом АЦ генератора самостално су тестирали РЛГ те су потврдили његову делотворност. Време је да се физичари макну с пута и модификују своје теорије, а да се инжењери прихвате конструкције и производње.

Теоријске поставке и математички модели могу се наћи на ТЕWАРИ.ОРГ.

Ради практичне демонстрације стварања електричне струје из медија простора, Теwари је израдио безреакцијске генераторе који раде с делотворношћу направа које стварају бесплатну енергију. Тиме је показао да физичари већ 110 година погрешно схватају природу простора те је доказао да је простор енергетски извор за стварање основних облика енергије.

Зашто увођење нове енергетске технологије није могуће никако спречити

Није требало дуго да произвођачи кочија почну возити кочије без коња. Није требало дуго да људи који су путовали преко континената возом напусте железничке пруге и пређу у авионе. Природни гас мења угаљ и ништа ту не могу учинити железничке компаније, рудари угља или произвођачи угља.

Јефтинија и делотворнија енергија увек побеђује скупљу. Угаљ је заменио дрва, а нафта је заменила угаљ као главни извор енергије. Све што је делотворније повећава цифре на доњој линији пословне књиге. Долари јуре за делотворношћу. Неделотворност ће бити истиснута деловањем сила тржишта.

Стога увођење машина делотворнијих од оних тренутно присутних на тржишту једноставно се не може спречити.

Парамахамса Теwари ипак није дочекао увођење свог изума у ширу употребу (надам се да ми хоћемо). Умро је 27. новембра 2017. у 81. години живота, у индијској држави Уттар Прадесх.

 

Извор: nexus-svjetlost.com