Издвајамо Србија

Лазански БРУТАЛНО одговорио на ВАЖНО ПИТАЊЕ! Зашто Албанци НЕ СМЕЈУ на север Косова!

Фото: Јутјуб

Припадници тзв. косовских безбедносних снага (РОСУ) са двадесетак оклопних возила кренули на север Косова и Метохије, а како је навео председник Србије Александар Вучић, припадници КФОР-а су их зауставили у тој намери.

– Добили смо информацију да су Албанци кренули, и да су хтели да пређу, али их је зауставио КФОР. Битно је да ми не направимо неки погрешан потез, то је важно – рекао је Вучић на састанку са представницима Срба са Косова и Метохије дан након скандалозне одлуке привремених приштинских власти да повећају таксе за српске производе на 100 одсто.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Војни аналитичар Мирослав Лазански истиче да је битно то што Албанци не могу да уђу на север КиМ без дозволе КФОР-а и локалних Срба.

– Нек’ је и тај КФОР једном нешто урадио. Битно је да они не могу да уђу на север Косова без дозволе КФОР-а и локалних Срба, што се сад и показало – рекао је Лазански.

Подсетимо, власт лажне државе Косова подигла је таксе на српске производе на 100 одсто након што тзв. Косово није добило чланство у Интерполу.

Извор: Srbijadanas.com