Издвајамо Србија

ЛАЗИЋ ПЛАКАО КАДА ЈЕ ЧУО КРОЗ ШТА ЈЕ ПРОШЛА ЊЕГОВА ВЕРЕНИЦА: У шок собу је могла да уђе само Ана Севић, а ДАРКО ОДЛУЧИО да

Фото: Јутјуб

Одлучио!

Дарко Лазић развешће се од Ане Севић чим изађе из болнице! Популарни певач узнемирио се када је сазнао да је његова вереница Марина Гагић имала бројне непријатности откако је он у КБЦ Земун, као и да је плакала што је једино његова законита супруга могла да га посети првих неколико дана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након више од две недеље проведених у болници, Дарко коначно долази себи. Певач већ данима лепо комуницира са најближима, свестан је свега што се догодило и донекле може и сам да доноси одлуке. Због тога га је посебно погодило када је сазнао кроз какве су непријатности последњих дана прошли његови родитељи Милан и Бранка, вереница Марина, али и Ана.

– Када је Дарку пре неколико дана у посету дошао један пријатељ, испричао му је шта се све дешава у спољном свету. На његово инсистирање, друг му је рекао како је Марина све ово поднела и када је чуо да је имала непријатности, почео је да плаче. Узбудило га је то што је његова законита жена Ана имала једина право да га види и да уђе у шок собу након операције, а да је Марина заједно са његовим оцем и мајком уплакана стајала испред и молила да и њу пусте. Могао је само да замисли како јој је било када га је друга жена, уместо ње, обилазила – каже извор близак Лазићу и додаје да му је жао и Севићеве.

– С друге стране, Дарко претпоставља да је Ани то донело много непријатности. Ана такође има дечка (Данијел Недељковић, прим. аут.) са којим планира будућност, и сигурно није могла ни да сања у каквој улози ће се наћи. Зато је инсистирао да Марина одмах дође, а када је ушла у собу, Дарко је кроз сузе почео да је моли да му опрости и да се не нервира због тога. Обећао јој је да ће, чим га пусте на кућно лечење, тражити да се поступак развода с Аном убрза. Вереница је покушавала да га смири и рекла му како му ништа не замера јер зна како то функционише, али је признала да јој је било тешко, па су заједно плакали – каже извор.

Како ништа не би препустио случају, певач је замолио пријатеља да контактира с његовим адвокатом и да се распита када би могли да потпишу папире.

– Дарко се нада да ће се он и Ана и законски раставити до краја године. Он воли Марину и жели да с њом уплови у брачне воде. О томе су причали и пре несреће. Знао је да је она права жена за њега, да је брижна, а када је чуо да се није одвајала од његових родитеља у најтежим тренуцима, дефинитивно је схватио да је она та и да жели породицу с њом. Иако је још рано да се прича о било чему, Дарко жели да се ожени на лето или јесен следеће године. С друге стране, он зна да ни Ана није престала да верује у брак и да је врло могуће да ускоро каже „да“ свом дечку Данијелу – завршава извор.

 

Извор: Курир/И.П.М.