Србија

ЛАЗИЋИ ПРИНУЂЕНИ ДА СЕ СНАЛАЗЕ: Даркови родитељи продају његову кућу у Брестачу! ОСТАЛИ БЕЗ НОВЦА

Родитељи Дарка Лазића, мајка Бранка и отац Милан, и даље су забринути за здравствено стање њиховог сина који се после тешке саобраћајне несреће налази у болници у Земуну, где ће му следеће недеље бити урађена још једна операција.

Њима је опоравак старијег наследника толико важан да ће, уколико буде било потребе, продати и кућу у Брестачу у коју је певач наводно уложио 300.000 евра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Даркови родитељи су захвални свим људима који на било који начин желе да помогну њиховом сину. Међутим, они не желе никога да оптерећују и да седе скрштених руку јер знају да је лечење скупо и да Дарко наредних месеци неће моћи да ради, па су одлучили да огласе његову некретнину у Брестачу. Њима је здравље њиховог мезимца најбитније и продаће све само да се комплетно опорави. Они иначе скромно живе и немају уштеђевину, тако да немају много избора у овом тренутку – прича наш извор.

Он каже да су Бранка и Милан свесни да кућу неће моћи да продају за онолико новца колико је у њу уложено, али никако не желе ни да се задужују код људи.

– На сву срећу, Дарков опоравак иде на боље. Певач лепо реагује на све терапије и свестан је свега, комуницира са мајком и оцем. Јасно му је да је у великом проблему и родитељима је дао дозволу да предузму све што они сматрају да треба, само да се опорави и да стане на ноге. Бранка и Милан му још увек нису рекли да планирају кућу да продају јер не желе да га узнемиравају. Наравно, неће ни да је продају будзашто јер је од темлеја урађена квалитетно, а и у њу је уложено много новца – тврди наш саговорник.

Подсећања ради, Дарко је ту некретнину почео да зида када се оженио са колегиницом Аном Севић, у намери да се ту настане. Међутим, певачица није желела да живи у Брестачу, и Дарко је, како би сачувао мир у кући, купио луксузни дуплекс на Кошутњаку у којем су живели. Након развода, он је изашао из тог стана и вратио се у родно место, а Ана је наставила да живи са њиховом ћеркицом. Са друге стране, Даркова актулена изабраница Марина Гагић обожава Брестач и њој није никакав проблем да са Дарком управо тамо свије породично гнездо.

Покушали смо да ступимо у контакт са породицом, али они нису одговарали на наше позиве.

300.000 евра уложио је Дарко у некретнину
10.000 је цена његовог наступа
27 година је напунио

Кума брине за Дарка
Андреана Чекић понудила помоћ

Кума Дарка Лазића, певачица Андреана Чекић, међу првима је понудила финансијску помоћ Дарковој породици. Она је нон стоп на вези са певачевим родитељима и у сваком тренутку је информисана о његовом стању, а у болницу долази кад год јој то обавезе дозволе.

 

Извор: Kurir.rs