Издвајамо Спорт

ЛОВРЕН ЗАПУШИО УСТА РАМОСУ: Ето ти па опет показуј ДВОГЛАВОГ АЛБАНСКОГ ОРЛА

Можда је и хрватски штопер показао незавидно кућно васпитање овим потезом, али многима на Балкану се свидело то шта је рекао

Хрватска репрезентација је у склопу Лиге нација на стадиону Максимир победила Шпанију са 3:2 и тиме најавила борбу за прво место у лиги А Лиге нација. После утакмице хрватски фудбалери бурно су прославили победу, а Дејан Ловрен је у великом слављу можда ипак мало претерао и послао оштру видео поруку капитену Шпаније и Реала Серхију Рамосу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ових је дана трајало препуцавање преко медија на релацији Ловрен-Рамос, а неки дан је шпански фудбалер изјавио:

– Хрватска има играче светске класе, попут Модрића и Ракитића, али више нас брине блок играча. Више нас брине њихова тимска игра него појединци – рекао је 32-годишњи штопер на конференцији за медије алудирајући на критике које му је упутио Ловрен.

Рамос је упитан да коментарише речи Дејана Ловрена који је пре две недеље изјавио како Рамос ради више погрешака од њега, али да Шпанац има среће јер то ради када Реал Мадрид побеђује са 5:1 или 5:2, чиме то остане неприметно, док се Ловрену то догоди у сусретима који заврше 1:0.

– Не знам долазе ли такви коментари због фрустрације или нечег другог, али време ће свакога поставити на своје место. Ја немам потребу одговарати нити Ловрену нити икоме другом ко жели три насловнице у новинама или да буде на три телевизијска дневника. Што пре закључимо ову тему тим боље. Нека свако буде познат по ономе што показује на терену, а не по ономе што говори о другима – одговорио је Рамос.

Ловрен му је у видео поруци после тријумфа од 3:2 на Максимиру одговорио:

– Ааа-ха. Три-два. Па ти причај мајсторе на конференцији. Мајстореее. То су пи**е обичне. Само ово вреди, ова ту страна – рекао је Ловрен показујући хрватски грб, а прекривајући шпански грб на свом дресу.

Hahahah Lovren ljudino, da te nema, trebalo bi te izmislit!
😂😂🇭🇷❤️ pic.twitter.com/gjnu6AkOio

— Dav🇭🇷 (@xDavorka_x) November 15, 2018

За крај је још додао:

– А сад победити Енглеску. Газимо, газимо.

Сетимо се само како је Рамос ономад понизио нас Србе показивањем албанског орла… Како сада да нам не буде драго што му је Ловрен овако одбрусио?!

 

Извор: Espreso.rs