Издвајамо Свет

МАКРОНЕ, БРУКО, ОВА ФОТОГРАФИЈА ПРОГАЊАЋЕ ТЕ ДО КРАЈА ЖИВОТА! Ово је прави Дан победе, а ти грли Тачија! МАРШ СРПСКЕ ВОЈСКЕ КРОЗ…

Фото: Јутјуб

На прослави у Паризу, а на којој је прослављено 100 година од краја Првог светског рата Србија и њена јуначка војска су понижене. Прво подизањем заставе лажне државе Косово на цркви Норт Дам, а касније као шлаг на торти брукању дошао је распред седења највиших званичника.

Баш ови скандали изазвали су бројне реакције међународне јавности и медија, а све због чињенице да су српске жртве и српска војска које су биле кључне за победу у Првом светском рату понижене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Амбасадор Француске у Београду упутио је јавно извињење председнику Србије Александру Вучићу и Србији, а сваки дан излазе нове вести у ком французи траже опрост од Србије.

Тако је одјекнуло и писмо које је написао Луис Џамин, а коју је упутио председнику државе Емануелу Макрону. Док чувени „Фигаро“ каже: „За*рали смо ствар!“.

Француски председник Емануел Макрон се држи по страни у процесу помирења на Балкану, оценио је француски лист Опинијон (Л’ Опинион).

Баш у светлу овог својеврног скандала на интернету се појавила фотографија на којој победничка српска војска тријумфално маршира испод париске Тријумфалне капије и даље Јелисејским пољима.

Ова фотографија је праћена бројним коментарима, као што су: „Макроне видиш ли ово?“, „Емануеле да ли те је срамота?“ и многи други.

Било како било, скандал је направљен, а штета која је нанета тешко се може надокнадити.

Али ви ипак, можете уживати у сјајним призорима после Првог светског рата:

Победничка Српска војска тријумфално маршира испод париске Тријумфалне капије и даље Јелисејским пољима. Дан победе, Париз, Француска.

Geplaatst door Историја Срба op Dinsdag 13 november 2018

Нема ту шта да се дода.

Geplaatst door Историја Срба op Maandag 12 november 2018

 

Извор: курир.рс/еспресо.рс