Издвајамо Србија

МАНИЈАК У ПРОБЛЕМУ: Полицији се јавиле још две жртве, кад су видели ко је друга девојка НАСТАО ЈЕ МУК

Пријава против Михаила Исаиловића (37), који је напаствовао девојчицу у трамвају, допуњена је пријавама још две девојке које тврде да их је полно узнемиравао, сазнаје „Блиц“.

Фото: Фејсбук

Како сазнајемо, након што је у медијима објављен снимак на којем се види Исаиловић како пред путницима у трамвају, од којих нико није покушао да заштити девојчицу, прилази тинејџерки и почиње да је грли и додирује по телу, полицијској станици Стари град јавиле су се још две девојке које су Исаиловића пријавиле за полно узнемиравање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, њихова саслушања биће заказана након Исаиловићевог давања исказа код тужиоца, које би требало да се одржи у току следеће недеље.

Прошлог петка у тужилаштву саслушана је девојчица коју је манијак полно узнемиравао у трамвају на линији два 23. октобра. Након њеног давања исказа у тужилаштву, девојчици је додељен статус заштићеног сведока у поступку који се води против осумњиченог Исаиловића.

После трауме коју је доживела, девојчица је до детаља описала шта се догодило тог 23. октобра и како ју је Исаиловић гледао још на станици, након чега је ушао за њом у трамвај.

Како је казала, а што су и пренели поједини београдски медији, док је чекала трамвај на станици приметила је прекопута мушкарца који се чудно понашао – играо на улици. Када ју је спазио, најпре ју је посматрао, а онда је прешао улицу и стао близу ње. Након што је наишао трамвај, Исаиловић је ушао за њом и готово истог тренутка се окренуо ка њој и почео да је додирује, док је она покушавала да се одбрани, а нико од људи који су били у трамвају није реаговао.

Његово насртање на девојчицу снимљено је камерама у трамвају, а већ два дана касније узнемирујући снимак је доспео у јавност.

На њему се јасно види како мушкарац средњих година насрће на тинејџерку у трамвају, прибија се уз њу, набија је уз стакло и додирује је по грудима и телу. Поред језивог полног узнемиравања, на снимку се виде и путници који су седели одмах иза њих. Нико од њих ништа није учинио да помогне тинејџерки, па чак ни да обавести возача трамваја како би моментално зауставио возило.

Михаило Исаиловић је ухапшен 25. октобра касно увече, након што је из једне пекаре у Крњачи украо бурек. Власник пекаре га је сустигао, предао патроли полиције, која је утврдила да је крадљивац бурека заправо манијак из трамваја.

 

Извор: Блиц