Издвајамо Регион

Мило Ђукановић гласом заправо подржао криминалце и…

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Мило Ђукановић показао је данас своје право лице, када је гласом да лажна држава Косово буде примљена у Интерпол заправо гласао за нарко-картеле и криминалце.

Мило је дао глас онима који су клали Србе, онима који ваде органе и тругују њима, онима који су шефови нарко-катела, онима за које је и била расписана Интерполова потерница – Хашиму Тачију и Рамушу Харадинају. Ђукановић је показао да нема образа када је одлучио да подржи нарко-мафијаше који се финансирају од ратних злочина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мило Ђукановић је више пута показао колико је јадна и бедна политика коју води – и онда када је послао своје официре да обучавају злочиначку војску Косова, и онда када је послао Варваре Шиптаре у Београд на утакмицу да провоцирају одбијајући да са нашим навијачима скандирају паролу „Косово је Србија“.

Данас је све то доживело кулминацију, а Ђукановић је показао да „му трагови смрде нечовјештвом“!

Питање је зашто Мило Ђукановић подржава нарко-картеле и њихове вође? Шта је добио за узврат да им да глас за улазак у Интерпол? Нејасно је шта су нарко-босови Хашим Тачи и Рамуш Харадинај дали Ђукановићу, али је јасно да је он човек који нема ни образа ни срама.

Ђукановић, дакле, ради све само како би провоцирао Србију и ишао против ње, па чак и то да подржи нарко-дилере и нарко-картеле!

Ипак, Србија је убедљиво победила, лажна држава Косово није ушта у Интерпол, а Милу Ђукановићу нек иде на образ и част коју очигледно нема то што је дао глас криминалцима!

Извор: Srbijadanas.com