Издвајамо Спорт

НОВАКА питали да ли би пре био ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ или ПРИНЦ ОД МОНАКА, ово је његов одговор (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Новак Ђоковић се налази на турниру у Паризу, а у осмини финала га очекује дуел са Дамиром Џумхуром (четвртак, 12.30). Најава меча коју су спремили организатори турнира је била све, само не обична, а нови први рекет планете је насмејао све љубитеље „белог спорта“.

На питање да ли би у будућности желео да буде председник Србије или принц Монака јер му предвиђају успешну политичку каријеру, наш ас се насмејао и кратко одговорио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нико у овом тренутку.

Затим је био упитан коју песму стално преслушава ових дана.

– Тренутно слушам „Бијело Дугме“ и њихову песму „Југославијо“ – а затим је и отпевао део те песме.

Занимљиво да је финале Светског првенства у фудбалу између Француске и Хрватске (4:2) било истог дана када и финале Вимблдона у коме је наш ас савладао Кевина Андресона, а навијаче „галских петлова“ је интересовало да ли је Новак успео да ухвати макар делић завршне утакмице Мундијала.

– Јесам, последња три минута финала и био сам добро расположен, очигледно – рекао је уз осмех.

Познат је и по својим имитацијама, а Французи су га замолили да то демонстрира на примеру Килијана Мбапеа. Након тога је на језику домаћина честитао титулу првака света и рекао да је то фантастичан успех.

Једно питање је стигло из Новог Сада, а гледаоца је занимало када је његова игра прешла пут „од врло добре до изузетне“.

– Сезона на трави, вероватно на Вимблдону.

Многе је интерсовало и шта му причињава веће задовољство савршени винер или поздрав сунцу.

– То је веома добро питање. Нисам погодио много савршених „винера“, па ћу наставити са поздравом сунцу – завршио је Новак.

Иначе, Ноле је овог четвртка изашао на терен у оквиру осмине финала мастерса у Паризу и победио је Дамира Џумхура, који му је предао меч у другом сету због повреде. Ђоковић ће се у четвртфиналу састати са Марином Чилићем, пошто је хрватски тенисер био бољи од Григора Димитрова.

 

Извор: Б.О./Блиц