Издвајамо Србија

ОБЈАВЉЕНА НАЈНОВИЈА ДАРКОВА СЛИКА ИЗ БОЛНИЦЕ: Док се Марина смеје, певач ЗАБРИНУО ЈАВНОСТ! (ФОТО)

Вереница Дарка Лазића Марина Гагић забележила је интимни тренутак док је била у посети певачу.

Марина, која је у другом месецу трудноће, свакодневно обилази Дарка, а да се певач све боље осећа доказује и фотографија коју је Гагићева објавила на Инстаграму.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарко и његова вереница позирали су загрљени. За разлику од певача који је озбиљан и који делује веома смркнуто и тужно, Марина има осмех на лицу.

– Мој живот – кратко је поручила будућа мама.

Подсетимо, прву Даркову фотографију из болнице објавила је његова мајка Бранка на Аранђеловдан, када је певач честитао славу.

Пре неколико дана Лазић и његова вереница обрадовали су своје најближе када су саопштили да ће постати родитељи следеће године.

Дарко Лазић опоравља се у болници од 23. октобра, када је доживео тешку саобраћајну незгоду и задобио телесне повреде опасне по живот. Полиција је утврдила да певач није заспао за воланом, већ да је ишао брзином од 150 километара на сат. Дарко је три сата после несреће имао више од 1,39 промила алкохола у крви.

Први пут је оперисан два дана након удеса, 25. октобра, када му је извађена слезина и заустављено унутрашње крварење. Следећу интервенцију је имао 7. новембра, када су му оперисали бутну кост и уградили протезу у кук. Иако још увек не може самостално да стоји, лекари свакодневно вежбају са Дарком и ускоро би требало да са интензивне неге буде пребачен у апартман КБЦ Земун.

 

 

Извор: Блиц/srbijadanas.com