Издвајамо Србија

ОВО ДО САДА НИКО НИЈЕ ЗНАО! ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ДАРКОВОГ БРАТА: Певач је од Драгана тражио САМО ЈЕДНО (ВИДЕО)

Дарко Лазић је 23. октобра доживео саобраћајну несрећу, после чега је оперисан, а стање му је стабилно. Поводом тога се огласио његов брат Драган Лазић, као и баба.

– Он је од детињства био као „чигра“, волео је скупоцене аутомобиле. Сви смо га опомињали, али ‘ајде – рекла је Даркова бака, а онда се прикључио брат, док је остатак породице био у посети у болници у том тренутку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Док се скроз не опорави не могу ништа да кажем. Стање је добро, иде на боље. Моји родитељи се оптерећују оним што се пише, то је катастрофа. Они људи не знају у шта да верују – рекао је Драган и додао:

– Он је једном победио и победиће овог пута. Тамо не може да се уђе… Ми смо причали са њим, свестан је. Зна шта му се десило, рекли су му доктори, свестан је свега. Прво ме питао где се све десило, хтео је да види слике аутомобила, али ја нисам хтео да му покажем да се не стресира. Није плакао, девојка код њега иде, не може да уђе унутра, али га види са врата. Мене су унутра пустили на кратко и мајку пуштају. Опоравља се иако га све боли. Првих пар дана нисам био ок, али сада јесам – рекао је.

Даркова бивша жена Ана Севић се чује са Дарковом мајком Бранком.

Ана је у контакту са мајком, са мном не. Лорена је мала, нема потребе да се то њој говори. Она дође, буде ту, недељу, две“, рекао је он.

Подсетимо, Дарко Лазић први пут је оперисан два дана након удеса, 25. октобра, када му је извађена слезина и заустављено унутрашње крварење. Лекари су одлучили да Дарку следеће недеље буде оперисан кук, а тачан датум операције је 7. новембар.

 

Извор: srbijadanas.com/Курир