Издвајамо Србија

ПЕВАЧ РАЗГОВАРАО СА ДОКТОРИМА: Ево ШТА ЈЕ Дарко ТРАЖИО од лекара у болници – Само ЈЕДНУ ЖЕЉУ ИМА

Фото: Јутјуб

Тешко му је.

Певач Дарко Лазић и даље је у КБЦ Земун где чека операцију кука. Он се медицинском особљу жали на болове у нози и нон-стоп тражи да му доведу вереницу Марину Гагић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дарко је у свесном стању и осећа се боље због чега су лекари одлучили да га оперишу следеће недеље.

– Дарко сада комуницира са лекарима, као и са породицом која му долази у посету. Особљу у КБЦ Земун се жали на болове у нози, што је и нормално у његовом стању јер још није оперисан. Оно што је изненадило многе јесте то да Дарко нон-стоп тражи да види девојку. У свакој комуникацији са лекарима и сестрама у било које доба дана тражи да му доведу Марину. Веома је везан за њу и највише му прија када је она поред њега – каже за „Блиц“ извор из КБЦ Земун.

View this post on Instagram

🤔🤔🎵🎵🎶♥️

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Како ће Дарко бити оперисан следеће недеље постоји могућност да из ове болнице изађе за мање од месец дана.

– Код пацијената као што је Дарко није могуће дати прецизне прогнозе када и како ће се његово здравствено стање одвијати. Један од лекара је породици певача дао наду да постоји шанса да за петнаест дана оде кући или бар напусти интензивну негу, што је свакако знак да је његово стање много боље. Плућа и бубрези су му и даље у лошем стању, па се чека да се види како ће се ситуација одвијати даље – открива извор.

View this post on Instagram

😂😂😂🦁

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Иначе, лекари су данас одлучили да ће Дарко у среду имати операцију кука, а сматрају да се организам добро опоравља. Као што је већ познато, Дарко има екстензије како нога не би почела сама да зараста, а лекари до сада нису могли да га оперишу, јер су чекали да му се стање што више стабилизује. Тренутно су унутрашњи органи проблем, он је свакодневно на дијализи како би тиме поспешили рад бубрега и ојачали остале органе.

Подсетимо, Дарко је од лекара тражио и храну, али су му они, за сада дозволили само течну храну.

– Дарко је докторима тражио да једе и за сада му дају да једе супице и течну храну, те су му објаснили да мора мало да причека.

 

Извор: srbijadanas.com/Блиц