Издвајамо Србија

ПЕВАЧЕВА МАЈКА БРАНКА ОТКРИЛА: Није истина да је Дарко…

Дарко Лазић први пут се путем Инстаграма обратио фановима, и свима који су га подржавали, али и свима који славе Аранђеловдан. Дарко је уз то по први пут објавио и фотографију из болничког кревета, поред ког је била и његова мама Бранка која је проговорила о његовом здравственом стању.

„Добро је Дарко, иде на боље. Не може се рећи да је савршено, али добро је. Не знам да ли ће касније можда бити, али за сада није имао никакве потешкоће тог типа. Али с’ обзиром на то да је прошао кроз све кроз шта је прошао, не би било ни нелогично да психички падне у неком тренутку. Али као што сам рекла, за сада је све у реду. Видели сте и фотографију, и ту се ја мислим види да се он сасвим добро осећа“, искрена је Даркова мама, а на питање да ли то значи да можемо да очекујемо да ће Дарка ускоро преселити са одељења интензивне неге, она каже:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Не знамо тачно ни ми кад ће да га пребаце са интензивне, али неће они још њега мрдати одатле. Још чекају да та нога буде мало боље. Треба још времена да се она опорави. Требаће ту још неких месец дана да би то дошло све на своје. Видела сам да пишу да ће бити непокретан, али то није тачно. Дарко неће бити инвалид. Нама то лекари нису рекли! Шта више они нон стоп причају како ће он за месец дана, моћи и на ту другу ногу, десну, да се ослони помало. Никакав нерв није оштећен, тако да – Дарко ће проходати“, каже она и објашњава како за сада не види ни последице по његово психичко стање.

„Што се тиче те трауме мозга која се исто помињала, и о тим последицама, ја као мајка могу да вам кажем, да он за сад нормално прича, и нормално је све и свестан је тога да неће моћи одмах да хода на тој нози. Друга се опоравља постепено, јер од лежања су му атрофирали мишићи. За сад је психички супер, а како ће бити касније то ћемо видети. Али не верујем да ће бити лоше, јер је схватио да то тако мора, и да то мора ићи споро и полако“, завршава разговор Даркова мама.

 

Извор: Курир.рс/Еспресо