Србија

ПЛАKАЛА И НАПРАВИЛА ПРАВУ СЦЕНУ: Нису сви срећни што ће Дарко Лазић добити друго дете, она за то не жели ни да ЧУЈЕ!

Дарко Лазић не може да сакрије срећу што је његова вереница Марина Гагић трудна, али и што ће његова ћерка Лорена добити брата или сестру. Ипак, није свима лако пала ова лепа вест.

Певачевој ћерки Лорени нимало се не допада то што ће добити брата или сестру. Kако сазнајемо, Лорена је тешко примила вест да више неће бити јединица, а Даркова бивша супруга Ана Севић на све начине покушава да приволи девојчицу да прихвати то.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Дарко је веома везан за ћерку Лорену и никада није желео да девојчица расте као јединица, поготово што је одрастао уз брата Драгана. Његова жеља је била да Ана и он подаре Лорени брата или сестру и да деца расту у љубави и слози. Међутим, врло брзо су се јавили проблеми у њиховом браку, те је проширење породице пало у други план. Али Дарко никада није одустајао од жеље да добије још деце“, каже извор близак породице Лазић и објашњава да је певач након краха брака са Севићевом тек у Марини пронашао жену са којом је могао да разговара о потомству.

Четворогодишња Лорена, ћерка Ане Севић и Дарка Лазића, ускоро ће посетити тату у болници, а породица повређеног певача само чека да лекари пребаце Дарка са одељења интензивне неге у апартман, где ће моћи да га посети ћерка Лорена.

„Kада су Ана и Дарко решили да свако крене својим путем, обоје су пронашли нове партнере и брзо упловили у нове везе. Али Дарко је од развода имао неколико авантура, све док се није скрасио поред Марине. Иако је млађа од њега скоро десет година, Марина је веома зрела и одговорна девојка, која је успела да на неки начин смири Дарка. Неколико месеци након што је њихова веза почела, Дарко и Марина су почели да причају о свадби и деци“, каже наш извор и објашњава да су обоје желели да се остваре као родитељи.

„Међутим, нико није могао да претпостави да ће се све овако брзо десити и да ће Дарко радосне вести примити у болничкој постељи. Он је сада најсрећнији човек, јер не само да је преживео тешку саобраћајну несрећу већ га је бог благословио још једним дететом. Међутим, у исто време је и веома забринут, јер је Лорена веома тешко примила вест да ће добити брата или сестру“, каже наш извор и објашњава да мала Лорена не жели да дели родитељску љубав.

„Чим је сазнао да ће добити још једно дете, Дарко се посаветовао са Аном како да ту вест саопшти Лорени, али нико није могао да очекује да ће девојчица реаговати на тај начин. Kада јој је Ана рекла да ће добити секу или бату, Лорена је само понављала: „Не, нећу! Ни бату, ни секу! Не, нећу!“, и почела је да плаче. Ана је покушавала на све начине да јој објасни да ће ускоро добити друштво за игру, али је мала Лорена била неумољива. Само је говорила: „Не, нећу!“, прича извор и објашњава да је Ани требало доста времена да смири ћерку:

„Девојчица није престајала да плаче, да се баца по поду, разбацује играчке и да понавља како не жели ни брата, ни сестру. После те сцене, Ана је решила да више не форсира причу о беби, а психолози су јој објаснили да у Лорениној реакцији нема ничег неуобичајеног. Деца могу бурно да реагују на новог члана породице, али временом све дође на своје, а Ана се нада да ће се то десити и у Лоренином случају. Убеђена је да ће Лорена прихватити бебу чим се роди.“

 

Извор: Kurir.rs/Alo.rs