Издвајамо Србија

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈУ ЈЕ НАПАО МАНИЈАК: Молила је за помоћ, а људи су окретали главу! Чак их је и он вређао што је нису бранили!

После трауме коју је доживела, девојчица је до детаља описала шта се догодило тог дана!

Петнаестогодишњакиња коју је сексуално узнемиравао Михаило Исаиловић (37) јуче је на саслушању у Првом основном тужилаштву у Београду открила да је била уплашена кад ју је кобног дана, на путу до школе, у трамвају напао манијак, и то наочиглед људи које је молила за помоћ, а који нису реаговали.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Молила сам за помоћ људе који су били у трамвају, окретала сам се ка њим, али они нису реаговали – током потресне исповести испричала је, како се сазнаје, девојчица на саслушању у тужилаштву.

Трауматизована
После трауме коју је доживела, девојчица је до детаља описала шта се догодило тог дана и како ју је Исаиловић гледао још на станици и ушао за њом у трамвај.

– Уплашила сам се. Ноћима сам се будила и мислила на оно што се догодило. Сада се не плашим, али само зато што знам да је у притвору и да ми не може ништа, али често размишљам о свему – рекла је, како се сазнаје, девојчица коју је у 6.30 ујутру, на путу до школе, напао Исаиловић.

Девојчица се прикључила кривичном гоњењу манијака који је ухапшен 25. новембра, отад је у притвору.

– Тог јутра, док је чекала трамвај на станици, приметила је преко пута улице мушкарца који се чудно понашао, односно играо је на улици. Када је он њу спазио, најпре ју је посматрао, а онда је прешао улицу, пришао јој с леђа и стао близу ње. Убрзо је наишао трамвај и, када је схватила да ће ући за њом, намерно је села близу возача, у део трамваја у ком је било још неколико жена, а нешто даље и један мушкарац – објашњава саговорник шта се догодило кобног јутра.

Према речима девојчице, напасник је сео испред ње и готово истог тренутка се окренуо и почео да је додирује по бутинама, међуножју и грудима, док је она покушавала да се одбрани.

Девојчица је, како пише лист, тврдила да јој је по изласку из трамваја пришла једна жена и извињавала се што јој није помогла, уз опаску да се и она уплашила.

Девојка је додала да је и њен нападач, ког је описала као „чудног и крупног“, када је кренула да излази из трамваја, рекао људима који су немо седели да треба да их је срамота што нису реаговали и помогли јој.

Шутнула га
– Успела је да га шутне неколико пута у међуножје, али је он није пуштао све до момента када је повикала да ће позвати полицију. Тек тада се он померио од ње и гађао је флашицом сока – открива саговорник.

На следећој станици кренула је да изађе из трамваја, а манијак јој је тада добацио да је кукавица.

Током потресне исповести девојчица је открила да се после трауме коју је доживела обратила за помоћ психологу.

Исаиловић је, подсетимо, ухапшен два дана касније, након што је из пекаре у Крњачи украо бурек. На саслушању се бранио ћутањем и очекује се да током наредне недеље у тужилаштво стигне његово неуропсихијатријско вештачење.

 

Извор: Курир/К.Б.