Издвајамо Србија

ПРЕМИЈЕРКА ИЗДАЛА ХИТНО НАРЕЂЕЊЕ! Албанци угрожавају мир! Влада Србије ће у најкраћем року…

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Премијерка Ана Брнабић данас је на седници Владе затражила да се у најкраћем могућем року припреми текст писма које ће она у име Владе упутити председницима влада свих земаља на свету, а којим ће указати на одлуке и понашање Приштине којим се угрожавају мир и стабилност у региону.

Влада Србије, како се наводи у саопштењу за медије, писмима жели да скрене пажњу и упозори појединачне земље на кршејне свих постигнутих договора, регионалних иницијатива и међународних споразума, а чиме Приштина “намерно и директно урушава атмосферу дијалога”.

Све се то догађа, како се наводи, у тренутку када Србија улаже максималан напор за интензивирање дијалога, а у циљу дугорочног мира, стабилности и просперитета за све становнике овог дела Европе.

Председница Владе је нагласила неопходност да се комуникација са свим партнерима широм света појача како би сви били свесни комплексности ситуације у којој Србија води дијалог, а чиме би се на најдиректнији начин дала пуна подршка напорима председника Александра Вучића и обезбедила што већа сигурност за наш народ на Косову и Метохији.

 

Извор: Тањуг

Loading...
Loading...