Издвајамо Србија

ПРИЧА КОЈА ЋЕ ВАС РАСПЛАКАТИ: Жена је молила Ану и Марка да спасу њену бебу, а онда нестала. Касније су сазнали да је то…

Фото: Pixabay.com

Наишли на саобраћајку, па угледали ужас

Легеднде су свима занимљиве и сви воле да их слушају. Међутим, постоје оне за које се актери куну да су истините и да није плод њихове маште.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једна таква прича долази из источне Србије од Ане и Марка.

Брачни пар се возио касно кући када их је зауставила повређена жена. Објаснила им је да је доживела аутомобилску несрећу и да је њена беба остала заробљена у колима. Човек је оставио повређену жену са супругом и отишао да покуша да извади бебу. Када је стигао до аутомобила видео је пар на предњим седиштима.

Били су мртви. Беба је плакала на задњем седишту и човек је успео, после неколико покушаја, да извади бебу. Вратио се до свог аутомобила и тамо затекао супругу саму. Када ју је питао где је мајка детета, она му је објаснила да је жена одмах отишла за њим да му помогне. Оставио је бебу и вратио се да потражи жену.

Никога није било поред аутомобила или у близини. После дужег времена, схватио је да је жена која је умрла на предњем седишту заправо жена која их је зауставила тражеци помоћ, а мајка бебе.

Да ли је истина или не, вероватно ће заувек остати мистерија, али свакако није за занемарити.

 

 

Извор: Ало.рс/Д.С.