Издвајамо Србија

РОСУ СПРОВОДИ ТЕРОР НА КИМ! Србин брутално пребијен, КРВАВИ ТРАГОВИ све открили!

Један од четворице Срба који су у петак рано ујутру ухапшени у северном делу Косовске Митровице, јесте и Александар Ћурић звани Ћуре. Он је, према досад доступним информацијама из притворског центра у Приштини, током самог хапшења, али и касније, брутално претучен, са видљивим повредама по глави и телу. Да су крвници, сакривени иза униформе РОСУ, били брутални доказују и трагови крви који су уочени у близини зграде где је ухапшен.

У стану у Сутјеској улици, у којем Ћурић живи са оболелим оцем, у суботу није било никог. Комшије кажу да је вест о његовом хапшењу тешко погодила његову сестру Ему, а додатно је погоршала и здравствено стање његовог оца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ћуре, како га сви у Косовској Митровици зову, осумњичен је за ометање акције специјалне јединице Косовске полиције. Они који га добро познају кажу да је готово сигурно да је он реаговао срцем.

– Он је велики борац за правду и за српство и сигурно га је кукавичка акција РОСУ полиције, изведена у цик зоре, натерала да им се голорук супротстави. Његово храбро срце није могло да издржи да гледа како десетоструко бројнији и до зуба наоружани специјалци брутално хапсе и одводе Драгишу Марковића – каже један од познаника пребијеног Ћурића.

Истичу да је готово увек био са својим суграђанима, када су се на главном мосту на Ибру водиле борбе против насилног уласка Албанаца у северни део града.

 

Извор: srbijadanas.com/Новости