Србија

СЕЋАТЕ СЕ ЧУВЕНЕ ЛИНДЕ ИЗ ПЕЧЕЊЕВАЦА? Постала је популарна због изјаве коју је дала, АЛИ САДА ЈЕ СЛАВА СKУПО KОШТАЛА!

Непознати лопови украли су уштеђевину Бранки Павловић из села Печењевце, познатој по надимку „Линда“ који је стекла захваљујући коментарима на отварању немачког хипермаркета „Лидл“ у Лесковцу

Бранка је убеђена да су се лопови окомили на њу баш због славе коју није тражила, јер су мислила да је случајни маркетинг који је направила „Лидлу“, добро уновчила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Јуче сам са сином и ћерком отишла у Власотинце код брата на прославу Светог Аранђела. Kад смо синоћ дошли кући, шокирали смо се. Све је било избачено из регала, кућа хаос. Остварио ми се највећи страх, однели су нам целу уштеђевину коју смо с муком стицали читавог лета производњом и продајом поврћа. Оставила сам тих 200.000 динара да преживимо до пролећа, а крадљивци све однеше – потресено прича Бранка.

Додаје да је обавестила лесковачку полицији о провали те да је установљено да су крадљивци у кућу ушли кроз прозор купатила.

– Попели су се на трактор, разбили прозор на купатилу и расекли комарник и ушли у кућу. Очигледно је да су знали да нисмо ту и да имају времена да све претраже. Претпостављам, а то су ми рекли и у полицији, да је то неко или из села или неко ко нас је пратио – вајка се популарна „Линда“.

Додаје, да је сигурно да су лопови мислили да има пуно пара, након што се прославила на отварању маркета.

– Знам да су многи веровали да сам наплатила популарност, али не само што је нисам наплатила него сам је скупо платила. Скоро ме је срела једна жена, каже ми: „Чујем, узела си 300.000 од „Лидла“ за онај твој снимак“. Верујем да су многи исто мислили, па и ти лопови који су ми кућу урнисали и паре однели. А ја само од „Лидла“ добила торбицу са намирницама и то је све, какве црне паре. Не дадоше ни они, ни нико више ништа – каже популарна Печењевка.

Верује и да своје паре неће успети да поврати.

– Полиција је обавила увиђај, тражили су отиске, не знам шта су нашли, али тешко да ће лопове наћи. Па иако их нађу, слаба вајда, ја моје паре вероватно више нећу видети – резигнирано закључује Бранка.

 

Извор: informer.rs/Telegraf