Издвајамо Србија

СЕКРЕТАРИЦА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА ОСУМЊИЧЕНА ЗА ПОМАГАЊЕ У ЊЕГОВОМ УБИСТВУ: Тврде да је Силвана искључила камере!

Фото: Јутјуб

Потпредседница ГИ СДП Ксенија Божовић о разлогу задржавања Силваане Арсовић у притвору. Сутра ће бити изведена пред тужилаштво и суд

СИЛВАНА Арсовић, секретарица убијеног лидера ГИ СДП Оливера Ивановића, осумњичена је за помагање у његовом убиству. Полиција јој је због тога одредила притвор од 48 сати. Арсовићева ће сутра бити изведена пред тужилаштво и суд.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово нам је потврдила Ксенија Божовић, потпредседник ГИ СДП, која је управо разговарала са Силваниним адвокатом. Он јој је пренео да полиција није показала никаква валидан доказ на основу којег би је задржали у притвору.

– Споменули су неки налаз вештака, који им нису дали на увид. Наводно је вештак утврдио одговорност у вези искључивања камера у нашим страначким просторијама у време Оливеровог убиства и за то су осумњичили Силвану. Страшно је шта нам раде! Она му је до сржи била одана. Седела је са њим у канцеларији 15 година – каже нам Божовићева.

Арсовићева је до сада два пута давала изјаве у вези са убиством Ивановића, а овога пута, како нам је речено, није добила никакав позив.

Извор: Новости.рс