Издвајамо Регион

СТРАВИЧНО! Малолетна тинејџерка бежећи од ЧОПОРА ПАСА луталица скочила у реку и ПОГИНУЛА

Тинејџерка (17) пронађена је мртва након вишечасовне потраге која се одвијала за њом, када је због напада паса луталица била приморана да скочи са моста у реку.

Према речима очевидаца, девојчицу Џ. М. је јурио чопор паса луталица, када је бежећи од њих стигла до обале реке Вардар у Гостивару, на западу Македоније. Како се наводи, није познато да ли је она намерно скочила у реку или се оклизнула и пала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када су очевидци видели да се не појављује из воде, позвали су полицију која је организовала темељну претрагу реке, све до села Балиндол. У потрагу су се укључили и ватрогасци, као и дирекција за заштиту и спасавање, а како се наводи, од електодистрибуције је траженод а смањи ниво воде у реци како би потрага била олакшана.

Наредба за обдукција на телото на 17-годишното девојче кое беше пронајденo синоќа во водите на Вардар издаде дежурен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Гостивар

Geplaatst door Нова Македонија op Dinsdag 6 november 2018

Нажалост, три сата касније, житељи села Балиндол су пронашли тело малолетне тинејџерке, а полиција и лекарска служба су по доласку на терен могли само да прогласе смрт.

 

Извор: С.Р./Блиц