Издвајамо Србија

ВЕСЕЉИ КУКА НА САВ ГЛАС И КРИВИ СРБЕ: Србија организованим криминалом и тероризмом, спречава оснаживање КиМ!

Гласањем против чланства Косова у Интерполу оштећена је међународна коалиција за борбу против организованог криминала и тероризма, каже председник тзв. косовског парламента Кадри Весељи.

Он тврди да Београд неће моћи да заустави, како је рекао, „међународно јачање Републике Косово“. Такође, критиковао је косовску опозицију, за коју је рекао да се радује победи Београда, и поручио им да не би требало да се радују овом поразу, већ би требало да се придруже институцијама у изазовима са којима се суочава Косово.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Промоција унутрашњег раздора, себичлук и блокде су нанеле штету Косово у помогле јачању међународног положаја Србије у односу на Косово. Овакво политичко понашање мора да се заврши, ако већ није касно – рекао је Весељи, пренели су косовски медији.

Оценивши да ово није био добар дан за Косово, Весељи је рекао да је важије од чињенице да није добијено чланство у Интерполу, то да ни, како је рекао, „Србија са међународном опструкцијом Косова, организованим криминалом тероризмом неће моћи да заустави оснаживање државе Косово и његову међународну интеграцију“.

Косово се, каже, поноси својом полицијом.

– То је најпрофесионалнија полиција у региону и шире. Са својим доказаним професионализмом, косовска полиција је направила нашу земљу ефикасним и поузданим партнером у борби против међународног организованог криминала и тероризма посебно – рекао је Весељи, пренела је „Газета Еxпресс“.

 

Извор: Тањуг